Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5776 / 1184 / 43
To nie są leki.
To zwykłe, silne narkotyki.

Nie każdy lek jest narkotykiem.
Nie każdy narkotyk jest lekiem, (prawie).
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4894 / 853 / 0
@blokowiska666 no napisałem to na podstawie opisu i info jakie posiadałem bo sam nie miałem okazji flubromazepamu szamac :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 523 / 0
jak będziesz mieć okazję, próbuj, dla mnie i procenta best benzo ever, zakładając, że nie chodzi o jak najsilniejsze tylko najprzyjemniejsze/najbardziej funkcjonalne, taki np. był etizolam ale lajtowszy i krótko działający.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 248 / 84 / 0
Tak jak kolega wyżej napisał, alpra działa bardzo dobrze na lęki. U mnie też się sprawdza, żaden inny lek mi tak nie pomaga jeśli chodzi o stany lękowe.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 11 / 0
@nieoszukujsiee @Kratos1
No ok a jak zdobyć benzo? Psychiatrzy pchają mi snri/ssri jak mówię o takich lękach, nic o benzo nie mówią.
  • 164 / 14 / 0
@SAIGRY no na pierwszej wizycie raczej nie wypiszą, wyucz sie wskazan do stosowania benzo z ulotki dostepnej w necie i nie wykazuj zadnych przeciwskazan, powiedz ze potrzebujesz czegos mocniejszego, masz stany lękowe, boisz sie ludzi ze nawet do sklepu nie pojdziesz itp, popros o afobam albo alprox bo np “kolega co ma tak samo bierze to i czuje sie dobrze”, nie uzywaj u psychiatry słów xanax czy alprazolam i powinien na trzeciej czy późniejszej wizycie normalnie wypisac, dawki tez szybko zwiekszaja jak mowisz ze potrzebujesz stosowac to doraznie zeby zyc normalnie a male nie dzialaja. Ciezko tylko pozniej z tego zejsc a duze dawki ryją banie na dlugo po odstawieniu takze jak nie jadles jeszcze benzo to zastanów się dwa razy czy serio tego chcesz. No i nie wygladaj na wizycie jak dresiarz czy alternatywka, chyba nie musze tłumaczyć dlaczego xD
  • 2633 / 555 / 0
23 lipca 2024SAIGRY pisze:
@nieoszukujsiee @Kratos1
No ok a jak zdobyć benzo? Psychiatrzy pchają mi snri/ssri jak mówię o takich lękach, nic o benzo nie mówią.
Sam sobie odpowiedziałeś, benzo nie są dobrymi lekami na lęk wolnopłynący, dlatego o nich nie mówią. A próbowałeś pregabaliny?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 139 / 11 / 0
@Lotnik69
Ja mam długą historie leczenie psychiatrycznego, przerobiłem 10-15 psychiatrów już się pogubiłem w liczeniu. Próbowałem mówić, że mam ataki paniki jak jestem w większej grupie ludzi, ale nic. Chyba będę musiał bezpośrednio tak jak piszesz powiedzieć coś o benzo.

@Vetulani44
Biorę ją doraźnie zazwyczaj 600mg, ale tylko polepsza mi samopoczucie, na lęk trochę pomaga, ale to nie jest to czego oczekuję, za słaba jest.
  • 2633 / 555 / 0
Zdefiniuj proszę jaki rodzaj lęku Ci towarzyszy. Z posta o pracy wynikało, że wolnopłynący, a teraz piszesz o atakach paniki i nie wiem, czy to kit wciśnięty lekarzowi, czy rzeczywisty problem.
Dziwi mnie, że 600mg pregi ''trochę'' pomaga na lęk... Próbowałeś może niższych dawek?

Z czego ten lęk w ogóle wynika? Przyjmujesz jakieś inne substancje, w szczególności np. marihuanę?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 402 / 155 / 0
@SAIGRY no jak skaczesz po psychiatrach z kwiatka na kwiatek to benzo nie dostaniesz nigdy. Mało który lekarz po 1 czy 2 wizytach u niego wystawi benzo. Prędzej buspiron wystawi na taki lęk wolnopłynący i nara xD
Ściemnianie o atakach paniki też średnie, bo trafi się bardziej dociekliwy lekarz i sam się wkopiesz. Dwa, że są psychiatrzy, którzy na ataki paniki benzo nie dają, bo atak paniki z zasady jest krótkotrwały i mimo, że benzo działa szybko, to w wielu przypadkach atak mija zanim by tabletka zaczęła działać (m. in. mój magik taki jest, ale po starej znajomości benzo mi daje, ale nie na ataki paniki).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.