Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1801 / 245 / 0
Nie za to wzrośnie szansa na szpital psychiatryczny;)
  • 59 / 6 / 0
Byłem już tyle razy, ale teraz unikam. Sam psychiatra może mi co najwyżej wystawić skierowanie.
  • 21 / 5 / 0
@moons próba samojcza = psychiatryk na 70%, chyba ze fajny lekarz i zrozumie ze te psychiatryki polskie to totalne gowno to może ci da cały spis tabsów. TYLKO IDZ DO PRYWATNEGO KONIECZNIE

Chyba ze chcesz te benzo do ćpania to TOTALNIE odradzam kolego. Chyba że raz na tydzień daweczka ale wiadomo: większość osób które nie mają MOCNEJ silnej woli to z tego tygodnia zrobi sie po jakims czasie codziennie i puff... pare miesiecy beda efekty zadowalajace ale potem bedziesz brał chore dawki, wydawał kupe kasy a na koniec jak skonczy ci sie kasa lub dostęp to masz ostro przejebamego skręta.

Noi po hydroksysyzyne uspokajajaca na sen od rodzinnego mozesz sprobowac jesli benzo cie tak ciągie.
  • 140 / 11 / 0
Chciałbym wyjechać do pracy za granicę, ale już samo działanie(rozmowa z rekruterką) budzi we mnie lęk i rezygnuje. Który z benzo byście polecili?
Biorę duloksetyne, ale ona tego lęku nie absorbuje.
  • 2721 / 586 / 0
@SAIGRY Jak koniecznie chcesz benzo to poleciałbym lorazepam.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 2394 / 654 / 0
12 lat w nałogu ... Kiedyś brałem po 2mg klona na zmianę z 2mg Xanaxem.
Co ciekawe w moim przypadku nigdy nie wykształciła się tolerancja i przez ostatnie 3 lata stykało mi po 1mg klona/ alpry na sen.
Pije do tego że ostatnio zostałem na lodzie bez benzo bo mój magik się zwolnił i byłem zmuszony zamotać sobie clonazolam. Wcześniej nie wierzyłem w R-C benzo , wkręcałem sobie że są jakimś gorszym substytutem ale jest wręcz przeciwnie xD hahah jak się do edukowałem okazuje się że taki clonazolam był kiedyś normalnie w Menu na recepte ale był za silny i został z tego powodu wycofany i tak ostatecznie trafił w szarą strefę.
Aktualnie zamiast 1mg klona biorę 1/4 tabletki clonazolamu czyli niecałe 0.2 na dzień i to mi kurwa styka . Receptorki benzo są ukontentowane :D

wiem że pisałem już tu nie raz o moim nałogu ale chyba jeszcze nigdy w odniesieniu do R-C benzo.
Są wśród was benzo-wraczki które przerzuciły się z normalnych benzo na r-cki ???
  • 134 / 3 / 0
Czy etizolam zniknął na dobre?
Które benzo jest do niego podobne, tzn szybko wchodzi i nie za długo trzyma?
  • 2394 / 654 / 0
Jeśli się nie mylę to flualprazolam.
  • 4925 / 859 / 0
@WujekMorda grubo się mylisz %-D to jest największą siekiera przebijająca clonazolam xd

Ciężko znaleźć coś podobnego do etizolamu bo to w ogóle nie jest na papierze benzo. Tylko tieno. Ale możesz spróbować bromazolam, Flubromazepam to są subtelne benzo. Tylko ten drugi ma bardzo długo okres półtrwania przebijający nawet diazepam ale działa subtelnie czytaj w tle po minieciu peaku.
  • 2721 / 586 / 0
12 lipca 2024WujekMorda pisze:
Jeśli się nie mylę to flualprazolam.
To jest potencjalnie niebezpieczne stwierdzenie.
etizolam w porównaniu do flualpry jest niczym granat ręczny F1 przy Car Bombie %-D

Co do pytania @krzyszjarz to nie wyszczególniłeś, czy szukasz konkretnie RC. Zakładając więc, że nie, ja mogę powiedzieć, że lorazepam krótko trzyma i szybko wchodzi, choć należy wspomnieć, iż trzyma jednak trochę dłużej niż eti, ma też większy potencjał wywołania amnezji, oraz większy potencjał przeciwlękowy (w tym zakresie wymiata). Zjadłem go na tyle dużo, że jestem w stanie powiedzieć, że po tym nie będziesz miał akcji jak po proponowanej przez Mordarga flualprze... O ile będziesz trzymał się ludzkich dawek oczywiście.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?