Jakie dorzucałeś używki ma paro?
Tramal z tego co pamiętam się bardzo z ssri nie lubi i chyba można dostać od takiego mixu ZS. ( ale nie jestem pewien, mówię z pamieci a za tą aktualnie nie ręczę )
06 lipca 2024simer44 pisze: @blokowiska666 Zmieniłeś paro na sertraline?
Jakie dorzucałeś używki ma paro?
Bardzo spłyca działanie.
Trzeba by więcej tramca, a to już grozi zespołem seratoninowym.
Potencjalnie niebezpieczny miks.
Grzyby,LSD, MDMA, 2cb w ogóle nie czuję działania i wszystko jest bardzo spłycone. feta robi mnie na jakieś 10 procent, koks to samo, nie odczuwam tej głębi co kiedyś. Nie odczuwam już takich efektów jak przed braniem SNRI. Ketony ledwo działają.
Zaszły we mnie także zmiany w sferze seksualnej. Prawie w ogóle nie odczuwam orgazmu, wzwód na jakieś 50 procent.
Czy miał ktoś tak po odstawieniu tego szajsu i czy to minie i mój mozg kiedyś wróci do równowagi? Kurwa, żałuję że brałem tej szajs.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.