11 maja 2024KavonPL pisze: SSRI zaczynają działać dopiero po kilku tygodniach, moze 18 dni to za mało by to jak SSRI oddziałuje na mózg całkowicie zaniklo? tez sie nad tym zastanawiam, ile bym musial czekac po odstawieniu SSRI by MDMA dobrze dzialalo, ale na razie mi sie nie spieszy
90 dni po odstawieniu Wenlafaksyny, zarzucone 150mg MDMA.
ZERO EFEKTU MENTALNEGO tylko fizyczne objawy typu pot, przyspieszone tetno.
Mój psychiatra mowil, ze lek może działać jeszcze przez rok po odstawieniu.
Jedyny narkotyk jaki mogę brać w tym stanie to ketamina
17 maja 2024blokowiska666 pisze: Jak działa kodeina na sertralinie, chujowo jak na paroxetynie czy może robi? :3
01 czerwca 2024london5 pisze:Ja na paro biorę i klepie.17 maja 2024blokowiska666 pisze: Jak działa kodeina na sertralinie, chujowo jak na paroxetynie czy może robi? :3
Jest jakiś sens wrzucania mefy? Czy tylko zmarnuję temat?
09 czerwca 2024somebodyoncetoldme pisze: Siema, biorę już dłuższy czas cital 20mg.
Jest jakiś sens wrzucania mefy? Czy tylko zmarnuję temat?
Więc radzę Ci kupić samemu materiał w towarzystwie i walić 4x większe kreski.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.