Jakie dorzucałeś używki ma paro?
Tramal z tego co pamiętam się bardzo z ssri nie lubi i chyba można dostać od takiego mixu ZS. ( ale nie jestem pewien, mówię z pamieci a za tą aktualnie nie ręczę )
06 lipca 2024simer44 pisze: @blokowiska666 Zmieniłeś paro na sertraline?
Jakie dorzucałeś używki ma paro?
Bardzo spłyca działanie.
Trzeba by więcej tramca, a to już grozi zespołem seratoninowym.
Potencjalnie niebezpieczny miks.
Grzyby,LSD, MDMA, 2cb w ogóle nie czuję działania i wszystko jest bardzo spłycone. feta robi mnie na jakieś 10 procent, koks to samo, nie odczuwam tej głębi co kiedyś. Nie odczuwam już takich efektów jak przed braniem SNRI. Ketony ledwo działają.
Zaszły we mnie także zmiany w sferze seksualnej. Prawie w ogóle nie odczuwam orgazmu, wzwód na jakieś 50 procent.
Czy miał ktoś tak po odstawieniu tego szajsu i czy to minie i mój mozg kiedyś wróci do równowagi? Kurwa, żałuję że brałem tej szajs.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.