Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 783 / 445 / 0
09 czerwca 2024somebodyoncetoldme pisze:
Siema, biorę już dłuższy czas cital 20mg.
Jest jakiś sens wrzucania mefy? Czy tylko zmarnuję temat?
Jest, ale musisz brać w chuj duże dawki.
Więc radzę Ci kupić samemu materiał w towarzystwie i walić 4x większe kreski.
  • 626 / 121 / 0
@blokowiska666 Zmieniłeś paro na sertraline?
Jakie dorzucałeś używki ma paro?
  • 100 / 8 / 0
jakas chemia do nosa bedzie dzialac normalnie ? tzn zebym odczul wjazd i cos wiecej ? testowalem koke i lipa : / samo puste pobudzenie.
  • 4894 / 853 / 0
amfetamina tak w 70% jeśli chodzi o stymulanty albo coś innego typowo dopaminergicznego.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Kodeine można szamać tylko dawkę co najmniej o 50% trzeba zwiększyć żeby się przebiła przez psychotropy . Z resztą majke też i oksy.
Tramal z tego co pamiętam się bardzo z ssri nie lubi i chyba można dostać od takiego mixu ZS. ( ale nie jestem pewien, mówię z pamieci a za tą aktualnie nie ręczę )
  • 1974 / 523 / 0
06 lipca 2024simer44 pisze:
@blokowiska666 Zmieniłeś paro na sertraline?
Jakie dorzucałeś używki ma paro?
Wszystkie jakie się da.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 626 / 121 / 0
@blokowiska666 Ale z Tramalem chyba nie mieszałeś?
  • 5776 / 1184 / 43
Ja mieszałem.
Bardzo spłyca działanie.
Trzeba by więcej tramca, a to już grozi zespołem seratoninowym.
Potencjalnie niebezpieczny miks.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1974 / 523 / 0
18 lipca 2024simer44 pisze:
@blokowiska666 Ale z Tramalem chyba nie mieszałeś?
Też mieszałem i działał o wiele gorzej niż bez ssri, nie ma sensu go brać wtedy bo nie działa jak powinien.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 783 / 445 / 0
Po kuracji rocznej wenlafaksyną zaszły we mnie jakieś zmiany i kurwa szczerze nie wiem co się dzieje. Nie biorę tego już 5 miesięcy, a nadal czuję działanie leku i nic mnie nie klepie. Dodam, że przed kuracja wszystko działało na mnie bardzo mocno i byłem wrażliwy na każdą substancje.
Grzyby,LSD, MDMA, 2cb w ogóle nie czuję działania i wszystko jest bardzo spłycone. feta robi mnie na jakieś 10 procent, koks to samo, nie odczuwam tej głębi co kiedyś. Nie odczuwam już takich efektów jak przed braniem SNRI. Ketony ledwo działają.
Zaszły we mnie także zmiany w sferze seksualnej. Prawie w ogóle nie odczuwam orgazmu, wzwód na jakieś 50 procent.
Czy miał ktoś tak po odstawieniu tego szajsu i czy to minie i mój mozg kiedyś wróci do równowagi? Kurwa, żałuję że brałem tej szajs.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich