Ktoś coś we Wro? Zwinął się gościu i teraz lipa, a od nieznajomych małolatów z osiedla strach
Seta- 20
Pakiet 3- 50
Pół- 70
Giet to już zależnie od jakości (ale raczej w Legnicy gówna nie ma, a przynajmniej ja nigdy się nie zawiodłem) 120-150
Wiadomo przy hurcie dużo mniej
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
Edit: sztuka już skruszona gotowa do spożycia hmm... Co sądzicie o tym???
Lubuskie : od 130 do 200 zł , zależy u kogo . Co najlepsze ... Ten sam sort u 1 osoby będzie za 200 a u innej 130 ... Gdzie te piękne czasy gdzie g ( taki od serca ,że się tak wyrażę :) ... Czyli często 1,25 albo i więcej kosztował 120 zł . W większych ilościach można było za 80 ... I zawsze sort był prawilny , nie jakieś żółte ,czy szare kryształki .... " ..ale to już było ... I nie wróci więcej " ehhh...
Ps- z ceną 140zl jeszcze się nie spotkałam :D taki psikus albo 130 , 150 , 180 ,200 . ;)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.