Jeżeli w ogóle macie dostęp do metafety, i mówie tutaj o prawidzwej metafecie a nie jakimś gównie co diler nazywa metafetą :listen:
350 zł - 5 g
Towar z pierwszej ręki okolice Poznania.
Jeśli wiesz gdzie się zakręcić, bez problemu kupisz za 100-130. Taniej przy większych ilościach.
Jem to od dawna i ciężko mi uwierzyć, że gdzieś meth może latać za mniej w regularnej sprzedaży, za 70, jak mówi użytkownik wyżej. Zawsze, gdy miałam dostęp do "mety za 6/7/8 dyszek", okazywala się być niekopliwym syfem w porównaniu z prawdziwym ryzem.
3lata wstecz jak nikogo nie znałam 170, późnej 150 /110 rok temu .... teraz nie wiem ...
:yay:
Około 120-140zł/g, gdybym miała teraz odnawiać znajomości; nie moje zabawki jednak, może coś się pozmieniało. Próbowałam dwa razy z tego sampla (ifau i wapo) i nie poszłam po sztukę, diler musiał płakać... <mrug>
Miasta centralne, nie Warszawa jednak.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.