Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Tak jak wyżej, jakie ceny w waszych okolicach.
Jeżeli w ogóle macie dostęp do metafety, i mówie tutaj o prawidzwej metafecie a nie jakimś gównie co diler nazywa metafetą :listen:
  • 1 / 1 / 0
70 zł - gram
350 zł - 5 g
Towar z pierwszej ręki okolice Poznania.
  • 25 / 9 / 0
Typowa cena dla przeciętnego użytkownika to 150 zł/g. Województwo dolnośląskie
Jeśli wiesz gdzie się zakręcić, bez problemu kupisz za 100-130. Taniej przy większych ilościach.
Jem to od dawna i ciężko mi uwierzyć, że gdzieś meth może latać za mniej w regularnej sprzedaży, za 70, jak mówi użytkownik wyżej. Zawsze, gdy miałam dostęp do "mety za 6/7/8 dyszek", okazywala się być niekopliwym syfem w porównaniu z prawdziwym ryzem.
  • 360 / 35 / 6
Natixxp ... też mi coś nie pasowało ,by za 70 pln ....
3lata wstecz jak nikogo nie znałam 170, późnej 150 /110 rok temu .... teraz nie wiem ...
  • 5 / 1 / 0
A w Krakowie da się coś?
  • 623 / 22 / 0
Podbijam o kraków
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 605 / 89 / 0
Mój pierwszy i ostatni raz z tą substancją, jakieś 5 lat temu, sprowadzone z DE, cena: 20 Euro za 0,5g. Warto było :) Ale z drugiej strony cieszę się, że nie mam do tego dostępu tutaj w PL.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 13 / 2 / 0
od dobrego znajomego czasem udawało sie dostać kawałek nawet za 10zl,ale dla reszty cena standard 50 -cwiara, 80- połówka a 150-160 0.9-1.0
  • 2116 / 630 / 0
Pierwszy raz... Jako sampel do świetnego MDMA. ;-)

Około 120-140zł/g, gdybym miała teraz odnawiać znajomości; nie moje zabawki jednak, może coś się pozmieniało. Próbowałam dwa razy z tego sampla (ifau i wapo) i nie poszłam po sztukę, diler musiał płakać... <mrug>

Miasta centralne, nie Warszawa jednak.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1 / / 0
140/150 pln
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.