4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3589 / 583 / 1
Rozwalenie mayerialu to neuroleptyki załatwia. Tak sie czlowoek porobi, zr już nir ma. Ochoty dziaiac kierunek apterka. Ubmnie baka.zajmuje 10 miejsce. Podczas gdy kot drugue. Najczesciej mi sie kladlo po glowoe jedno uzaleznienie od kota i prawie drugie od gandzi.

Ganda i prega dobra na cierpienie Po braku ulubionej subst. Prega jadnie niweluje odstawku wszystkiego.,fajek, slodyczy, opioi benzo, to takze ulatwienie dla odstawki kota lub meth. Też da rade..
Prosze nie liczyć na cuda, ale start jest z miejsca przyjemniejszy buz solo. Szkoda ze to odczucie zbika w miare uplywu stosowanie regularnie.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 18 / 2 / 0
Słusznie dresu prawił ze każdy kto chce mieć "wszywke" powinien zainwestować w olanzapine.
Sprawdzone, działa, nawet pominięcie dawki czy dwóch nic nie zmienia.

Oczywiście to nie zastrzyk i można przestać ją przyjmować.
  • 50 / 17 / 0
Buscopan/Scopolan w formie palonej tabletki (czyli gdy butylobromek hioscyny zmieni swoją formę i teoretycznie zdoła pokonać barierę krew-mózg) niemal natychmiast znosi działanie metkata, ale delikatnie mówiąc - średnio się to nadaje do zbijania kociej fazy.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 123 / 12 / 0
Koło 10 zjedzone 1mg klona . O 14:54 piłem kota , trochę może był wątpliwej jakości , no ale działanie jest stłumione . Tak jakby euforia chciała się przebić , ale nie może . Ciarki na głowie mam i lekkie pobudzenie . Ogólnie słabiej niż zawsze …
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?