Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Wyjść chcę, ale kot mi za dużo daje w mojej burej sytuacji zyciowej. W zasadzie mam tylko leki, nie zbuduję niczego na trzeźwo. Kto brał ten wie, co sie dzieje w psychice.
Wiem, że fizycznie nie trzeba sie od tego odtruwać.
Wystarczy zacząć jeść, 2) zdrowo jeść 3) suplementacja na odbudowę neuroprzekaźników 4) ewentualnie kalibracja receptorów.
Lekarka mi przepisała mianserynę i chlorprothixen. To nie to. Mogę się nawet odmóżdżyć na chwilę, bo mnie za bardzo nosi.
Czy to bedzie sulpiryd? Konkretnie pewnie coś związanego z działaniem na dopaminę. Co jeszcze? Ktoś pisał, ze pregabalina strasznie splyca dzialanie kota.
Już nawet wolałem uzaleznienie od Acodinu, bo starczylo 1-2 na tydzien i spokoj. koda mnie nie ciagnie, benzo nie moja bajka, strasznie
"Rutyna to rzecz zgubna "
obie substancje z tego co mi wiadomo są używane do leczenia uzależnień od stymulantów, jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić pozdrawiam
tianeptyna lub baklofen- ktoś coś więcej na ten temat?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Z tianeptyną nie wiem, za krótko ją testowałem.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.