4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3595 / 583 / 1
Rozwalenie mayerialu to neuroleptyki załatwia. Tak sie czlowoek porobi, zr już nir ma. Ochoty dziaiac kierunek apterka. Ubmnie baka.zajmuje 10 miejsce. Podczas gdy kot drugue. Najczesciej mi sie kladlo po glowoe jedno uzaleznienie od kota i prawie drugie od gandzi.

Ganda i prega dobra na cierpienie Po braku ulubionej subst. Prega jadnie niweluje odstawku wszystkiego.,fajek, slodyczy, opioi benzo, to takze ulatwienie dla odstawki kota lub meth. Też da rade..
Prosze nie liczyć na cuda, ale start jest z miejsca przyjemniejszy buz solo. Szkoda ze to odczucie zbika w miare uplywu stosowanie regularnie.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 18 / 2 / 0
Słusznie dresu prawił ze każdy kto chce mieć "wszywke" powinien zainwestować w olanzapine.
Sprawdzone, działa, nawet pominięcie dawki czy dwóch nic nie zmienia.

Oczywiście to nie zastrzyk i można przestać ją przyjmować.
  • 50 / 17 / 0
Buscopan/Scopolan w formie palonej tabletki (czyli gdy butylobromek hioscyny zmieni swoją formę i teoretycznie zdoła pokonać barierę krew-mózg) niemal natychmiast znosi działanie metkata, ale delikatnie mówiąc - średnio się to nadaje do zbijania kociej fazy.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 123 / 12 / 0
Koło 10 zjedzone 1mg klona . O 14:54 piłem kota , trochę może był wątpliwej jakości , no ale działanie jest stłumione . Tak jakby euforia chciała się przebić , ale nie może . Ciarki na głowie mam i lekkie pobudzenie . Ogólnie słabiej niż zawsze …
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.