Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
A więc czy muszę tak jak w ulotce czekać 2 tygodnie zanim wezmę tramal? Bo w sumie to tylko jedna tabletka, ale dla pewności wolę zapytać.
Nic się pewnie nie stanie, jakbyś teraz zarzucił trampka, ale nie praktykuje się tego ze względu na możliwość namieszania w serotoninie, bynajmniej nie w pozytywnym wydźwięku. Nie na tak wczesnym etapie może jak Twój, ale nie polecam i tak.
Zawsze powtarzam że czerpanie z pomocy ssri jest spowodowane jakimiś problemami, których nie warto pogłębiać ćpaniem. Lepiej się skupić na leczeniu samym w sobie, bo uskuteczniając miksy, albo osłabiając ssri alkoholem mija się leczenie z celem całkowicie.
I drugie pytanie: co się stało z trzecią wersją alpry - podjęzykową? Zostały po niej tylko kwity, dokumentacje, a dostępność w Polsce jest zerowa. Chyba końcówka z oznaczeniem SL.
Przez pewien czas, wg systemu dostępność oryginalnej alpry od Pfizera, też była na granicy 1, max 3%. Nawet w dużych miastach - albo nie było wcale, albo nie było w takiej dawce, jak człowiek szukał, albo były dostępne resztki gdzieś na uboczu, u tych niepodłączonych do znanych sieciowych systemów. Co tam były za cyrki?
. Co mam zrobić, żeby końcu ktoś mi przepisał? Mam kolki nerkowe tak silne, że mam ochotę sobie łeb rozwalić a oni przypisują mi jakieś gówno.
Jebana średniowieczna dziura, nienawidzę tego kraju i tą służbę zdrowia widziałbym tylko pod 10 metrami warstwy ziemi.
Tracę kasę i nic z tego nie wynika.
To nie jest żaden przypałowy kaliber, typu MST Continus i Oxy, których część lekarzy może unikać.
Problem zaczyna się dopiero wtedy, gdy w człowieku odpala się lecenie z tematem na dawkach wyższych, niż ulotkowo-lecznicze.
Tramalu dostałem ostatnio 5 opakowań na B, płacąc około 1,50 zł za paczkę 150 mg. Tylko 30 sztuk, gdzieś wcześniej pisałem, że 50, pomyliłem się.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.