Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
A więc czy muszę tak jak w ulotce czekać 2 tygodnie zanim wezmę tramal? Bo w sumie to tylko jedna tabletka, ale dla pewności wolę zapytać.
Nic się pewnie nie stanie, jakbyś teraz zarzucił trampka, ale nie praktykuje się tego ze względu na możliwość namieszania w serotoninie, bynajmniej nie w pozytywnym wydźwięku. Nie na tak wczesnym etapie może jak Twój, ale nie polecam i tak.
Zawsze powtarzam że czerpanie z pomocy ssri jest spowodowane jakimiś problemami, których nie warto pogłębiać ćpaniem. Lepiej się skupić na leczeniu samym w sobie, bo uskuteczniając miksy, albo osłabiając ssri alkoholem mija się leczenie z celem całkowicie.
I drugie pytanie: co się stało z trzecią wersją alpry - podjęzykową? Zostały po niej tylko kwity, dokumentacje, a dostępność w Polsce jest zerowa. Chyba końcówka z oznaczeniem SL.
Przez pewien czas, wg systemu dostępność oryginalnej alpry od Pfizera, też była na granicy 1, max 3%. Nawet w dużych miastach - albo nie było wcale, albo nie było w takiej dawce, jak człowiek szukał, albo były dostępne resztki gdzieś na uboczu, u tych niepodłączonych do znanych sieciowych systemów. Co tam były za cyrki?
. Co mam zrobić, żeby końcu ktoś mi przepisał? Mam kolki nerkowe tak silne, że mam ochotę sobie łeb rozwalić a oni przypisują mi jakieś gówno.
Jebana średniowieczna dziura, nienawidzę tego kraju i tą służbę zdrowia widziałbym tylko pod 10 metrami warstwy ziemi.
Tracę kasę i nic z tego nie wynika.
To nie jest żaden przypałowy kaliber, typu MST Continus i Oxy, których część lekarzy może unikać.
Problem zaczyna się dopiero wtedy, gdy w człowieku odpala się lecenie z tematem na dawkach wyższych, niż ulotkowo-lecznicze.
Tramalu dostałem ostatnio 5 opakowań na B, płacąc około 1,50 zł za paczkę 150 mg. Tylko 30 sztuk, gdzieś wcześniej pisałem, że 50, pomyliłem się.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.