2.Dalej piszą, że stosuje się " w stanach psychotycznych, w tym psychozach alkoholowych i starczych.
3.Tutaj jest taki tekst "Działanie przeciwpsychotyczne leku jest słabe. Działanie chlorprotiksenu najbardziej przypomina działanie tiorydazyny. W efekcie działają one bardziej jak anksjolityki, niż neuroleptyki.
4.Brałem to na zjazd po dwutygodniowym waleniu fety oraz raz po okazyjnym ciągu, wziąłem wtedy chyba jakoś 25 mg, 50 mg najmniejszą dawkę i powiem, że to jest typowy i mocny skur#iały neroleptyk jak na przykład olanzapina co masz suchość w ustach i jesteś warzywem następnego dnia.
5.Definicja Leków anksjolitycznych brzmi to grupa leków psychotropowych o zróżnicowanej budowie chemicznej, które przez działanie na przekaźnictwo impulsów nerwowych w ośrodkowym układzie nerwowym powodują działanie zmniejszające lęk, niepokój, napięcie emocjonalne i objawy somatyczne towarzyszące tym stanom.Na moje ten lek nie niweluje leków tylko jego działanie tak wykracza, że stajesz się wyżartym warzywem.
6.Anksjolityki mają to do siebie, że w większości są rekreacyjne i ten lek raczej jest zaprzeczeniem życia.Dobrze, że napisali podobnie działa hahaha.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
11 lutego 2021Siwyelo pisze: Moge to zmixować z ketrelem żeby wkoncu kurwa zasnąć?
Jedyny minus to faktycznie mega miazga z alko, pamiętam że po 30mg w ciągu dnia, wieczorem wyszedłem do zioma na urodziny, nie wiem ile mogłem wypić w te całe 2h trwania dla mnie imprezy, kilka kieliszków? Przynieśli mnie totalnie zimnego i
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.