Z innej strony i to najbardziej rozważne, dopóki trwa kurwacja antydeprecholami + mając skłonności depresyjne, odradzam walić Ci psychodeliki. Po to żresz te paskudztwa by poprawić se nastrój, jakoś ustabilizować, a waląc kolory, które mogą być czarne, lepiej zapodać po zakończonej kurwacji licząc, że będzie ładna paleta barw. A i jeszcze jedno, jak masz mieć założenie, że pewnie będzie bad trip - nie jedz, głupota. Jeśli już jednak zdecydujesz się na jakiś psychodelik posłuchaj pilla, weź połowę standardowej dawki. Oswajaj się stopniowo to będzie mniejsze ryzyko skaleczenia. I pamiętaj, bad trip nie siedzi w substancji tylko w głowie. Jakie prochy bierzesz? Po niektórych nie ma sensu żreć kolorów
Mogę przy tym walić kwas/2cb?
Wiem, że albo ćpiesz, albo się leczysz, ale jeśli jeden raz mi krzywdy nie zrobi, to się skuszę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.