Z innej strony i to najbardziej rozważne, dopóki trwa kurwacja antydeprecholami + mając skłonności depresyjne, odradzam walić Ci psychodeliki. Po to żresz te paskudztwa by poprawić se nastrój, jakoś ustabilizować, a waląc kolory, które mogą być czarne, lepiej zapodać po zakończonej kurwacji licząc, że będzie ładna paleta barw. A i jeszcze jedno, jak masz mieć założenie, że pewnie będzie bad trip - nie jedz, głupota. Jeśli już jednak zdecydujesz się na jakiś psychodelik posłuchaj pilla, weź połowę standardowej dawki. Oswajaj się stopniowo to będzie mniejsze ryzyko skaleczenia. I pamiętaj, bad trip nie siedzi w substancji tylko w głowie. Jakie prochy bierzesz? Po niektórych nie ma sensu żreć kolorów
Mogę przy tym walić kwas/2cb?
Wiem, że albo ćpiesz, albo się leczysz, ale jeśli jeden raz mi krzywdy nie zrobi, to się skuszę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.