Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1653 / 298 / 0
@Johanusz
Trochę pogmatwane pytanie... W sensie, pytasz się, czy alprazolam podziała tak samo na osobę z depresją i bez niej? Generalnie, benzo na każdego działają podobnie, ale jednocześnie trochę inaczej. Jednych alpra zamula i usypia, a mnie aktywizuje.
P. S. Ojebałem właśnie 0,75 mg Alpragenu (to naprawdę ostatni raz %-D) i jest dosyć grubo, aż się zdziwiłem :halu: Ta lekkość bytu, płynność rozmowy z każdym, precyzyjność i dokładność... Dla mnie benzyny to taka ulepszona feta :pacman:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 473 / 29 / 0
Mam takie pytanko do was czy dermatolog może wypisać jedną opakowanie Afobamumu jeden mg na dobrą bajere jak się powie że Przychodnia Zamknięta Psychiatra za miesiąc a nie mogę odstawić leku? Ktoś już tak z was próbował u dermatologa?
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 36 / 0
Teoretycznie może, pytanie czy uda Ci się przekonać lekarza żeby to zrobił. Może wymagać zaświadczenia od psychiatry o leczeniu
  • 2801 / 361 / 0
Co do Xanaxu to jak się go połyka to czuć taki gorzki posmak że ryja może wykręcić.. więc jak jest bez posmaku to jakieś nie bardzo .. co innego tab 1mg ktore maja otoczkę. A co dermatologa to jeśli masz jakąś dokumentację to powinien ci wypisać bo jeśli nic zero to na ładne oczy ciężko będzie...
  • 853 / 56 / 0
Spotkał się ktoś z fioletowymi małymi tabletkami 1mg w słoiku?, z polskiej apteki?.Nie znam nazwy.

/edit. Alprazolam Aurovitas więc wygląda że ok.
  • 765 / 50 / 1
@gbu

Fioletowe to były xany ale nie w słoiku tylko blistrze. Alprox 1mg jest, w białym plastikowym pojemniczku. Tabletki też ma białe.
A tego co ty wspominasz nie znałem, ale już znalazłem na "Top-wyruchamy"
Wal pod język i mów co czujesz ! %-D %-D %-D

@michass90
Tyś ty zwariował, kto to połyka ! Walisz pod język, i czujesz najlepszy smak w życiu ! Mało tego, zagryzasz sobie grejpfrutem albo dwoma!
Kubki smakowe są w niebie, alprazolam dłużej we krwi! Same sukcesy do chuja !
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 2801 / 361 / 0
27 sierpnia 2020KarmiKlasik pisze:
@gbu

Fioletowe to były xany ale nie w słoiku tylko blistrze. Alprox 1mg jest, w białym plastikowym pojemniczku. Tabletki też ma białe.
A tego co ty wspominasz nie znałem, ale już znalazłem na "Top-wyruchamy"
Wal pod język i mów co czujesz ! %-D %-D %-D

@michass90
Tyś ty zwariował, kto to połyka ! Walisz pod język, i czujesz najlepszy smak w życiu ! Mało tego, zagryzasz sobie grejpfrutem albo dwoma!
Kubki smakowe są w niebie, alprazolam dłużej we krwi! Same sukcesy do chuja !

Zalezy kto jakie smaki lubi :p po zapiciu sokiem grejfrutowym lepiej działa znaczy mocniej ? Bo sporo opini na ten temat jest ..

@gbu jeśli chodzi o xanax 1mg to faktycznie są one w listkach po 10tab
  • 765 / 50 / 1
@michass90
Nie powiedział bym, że mocniej. Bo ta substancja dla mnie nie ma czegoś takiego jak "mocniej" . Albo czuje luz i działanie rekreacyjne, albo nie czuje.
Po pewnym progu, to już tylko dorzucanie aby dorzucić. Głupota i zwiększenie tolerancji.
Na niektórych ona działa zamulająco . Więc możliwie, że nasili to działanie.
Ale u mnie działa dłużej, także żaden mit. Polecam soki 100% takie jedno dniowe, lub naturalne grejpfruty.

Na wiki piszą takie coś
Spoiler:
także na swoją odpowiedzialność. %-D
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2020 przez KarmiKlasik, łącznie zmieniany 1 raz.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 2801 / 361 / 0
27 sierpnia 2020KarmiKlasik pisze:
@michass90
Nie powiedział bym, że mocniej. Bo ta substancja dla mnie nie ma czegoś takiego jak "mocniej" . Albo czuje luz i działanie rekreacyjne, albo nie czuje.
Po pewnym progu, to już tylko dorzucanie aby dorzucić. Głupota i zwiększenie tolerancji.
Na niektórych ona działa zamulająco . Więc możliwie, że nasili to działanie.
Ale u mnie działa dłużej, także żaden mit. Polecam soki 100% takie jedno dniowe, lub naturalne grejpfruty.
Ogólnie jak już pije soki to jedynie takie właśnie jedno-dniowe albo sam je robię bo co za problem obraca kilka jabłek marchewek czy innych owoców i warzyw . Ale alpra jeśli chodzi o mnie to się sprawdza jak jest " gorszy dzień " np na noc jak ciężko mi zasnąć to biorę i coś tam uda mi sie przespać bo ze spaniem mam już 5lat ogromny problem .. ale jeśli z rana jest nie bardzo ( lęk zmieszanie itp ) biorę alpre ogarniam sie i wychodzę na miasto itp i ten moment jak alpra wchodzi odrazu banan na ryju .. :)
  • 765 / 50 / 1
@michass90
Spoiler:
Ja tylko z rana waliłem przed wyjściem do pracy, miałem takie stany lękowe .
Ale to pomagało krótkotrwale. Łatwo było wpaść w ciągi, po odstawianiu stany lękowe jeszcze gorsze.
Choć 48 po odstawieniu dostawałem, takiego stanu jakby hipomani. Wszystko mnie fascynowało, byłem wrażliwszy i bardziej społeczny nawet niż na benzo. Choć czułem się jak ućpany %-D
Póżniej to już tylko gorzej, te nieprzespane noce, lęki i złamanie. Znalazłem sobie taki sposób, że przy odstawce nawet jak dojdę do 4mg. To po tym stanie, wrzucam minimalną dawkę 0.5.
Za dwa dni znów dorzucam ale już np. 0.25. Zmniejsza to trochę zjazd, ale dalej swoje trzeba odcierpieć.
Ostatnio miałem klony na które narzekałem, że nie działają a uświadomiłem sobie, że nie pamiętam kilku dni z miesiąca. Zupełnie czysto, beznadziejne benzo.
Ale miałem też, alprazolam zagraniczny. W pamięci wydaje mi się, że jego działanie było lipne. Jednak dokopałem się do postu, w którym go chwalę.. pamięć jak emeryt.
Aktualnie mam alprę i leży sobie ona tak pod monitorem. Patrze się na nią 3 dzień, i nadal nie łyknąłem. A tak się srałem, żeby ją ogarnąć.
Pewnie i tak łyknę, ale coraz mi gorzej z tym. Widzę, że to nie przynosi nic pozytywnego. W moim przypadku, często kończy się w miksie z alkocholem. Pewnie dla tego mam tak rozjebaną pamięć.
Niejednokrotnie sobie obiecywałem to zostawić w uja.. 1..2..3.. miech spoko aż tu nagle, ale bym sobie tak wrzucił alprę. Pierdoleni psychiatrzy, potrafią wjebać.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".