Dostałem to na depresję, lęki oraz bezsenność. Śpi się po tym lepiej, ale póki co nic ponad to.
24 lutego 2020Terra pisze: Dostałem 1-0-3 doksepiny w dawce 25 mg. Czy ta senność poranna przejdzie z czasem? W weekend jak zacząłem to przyjmować to po dawce porannej 25 mg nie byłem w stanie funkcjonować, w zasadzie zero siły na wszystko. W pracy teraz siedzę i jest jakaś tragedia, a to dopiero jedna tabletka.
Dostałem to na depresję, lęki oraz bezsenność. Śpi się po tym lepiej, ale póki co nic ponad to.
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
Niedawno psychiatra zaproponował mi doksepinę na lęki i nerwicę, ale jak sobie przypomniałam trzy dni siedzenia w fotelu i gapienia się w ścianę jak warzywo, to się wystraszyłam, że nie będę mogła normalnie funkcjonować.
/Poprawiono błędy w nazwie substancji/ ~misspill
14 lipca 2020MatkaB pisze: Też kiedyś dostałam doksepinę na odstawce alkoholowej. Na bezsenność podziałało kiepsko za to w dzień mnie usadziło na tyłku i jakoś przetrzymałam najgorsze.
Niedawno psychiatra zaproponował mi doksepinę na lęki i nerwicę, ale jak sobie przypomniałam trzy dni siedzenia w fotelu i gapienia się w ścianę jak warzywo, to się wystraszyłam, że nie będę mogła normalnie funkcjonować.
/Poprawiono błędy w nazwie substancji/ ~misspill
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.