Dostałem to na depresję, lęki oraz bezsenność. Śpi się po tym lepiej, ale póki co nic ponad to.
24 lutego 2020Terra pisze: Dostałem 1-0-3 doksepiny w dawce 25 mg. Czy ta senność poranna przejdzie z czasem? W weekend jak zacząłem to przyjmować to po dawce porannej 25 mg nie byłem w stanie funkcjonować, w zasadzie zero siły na wszystko. W pracy teraz siedzę i jest jakaś tragedia, a to dopiero jedna tabletka.
Dostałem to na depresję, lęki oraz bezsenność. Śpi się po tym lepiej, ale póki co nic ponad to.
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
Niedawno psychiatra zaproponował mi doksepinę na lęki i nerwicę, ale jak sobie przypomniałam trzy dni siedzenia w fotelu i gapienia się w ścianę jak warzywo, to się wystraszyłam, że nie będę mogła normalnie funkcjonować.
/Poprawiono błędy w nazwie substancji/ ~misspill
14 lipca 2020MatkaB pisze: Też kiedyś dostałam doksepinę na odstawce alkoholowej. Na bezsenność podziałało kiepsko za to w dzień mnie usadziło na tyłku i jakoś przetrzymałam najgorsze.
Niedawno psychiatra zaproponował mi doksepinę na lęki i nerwicę, ale jak sobie przypomniałam trzy dni siedzenia w fotelu i gapienia się w ścianę jak warzywo, to się wystraszyłam, że nie będę mogła normalnie funkcjonować.
/Poprawiono błędy w nazwie substancji/ ~misspill
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.