Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 12437 / 2419 / 0
^
Mówisz po polsku? : ) Jeśli tak, to najlepszym sposobem jest zwykła rozmowa...

Podam Ci przykład - w marcu poleciałem do Chile na miesiąc, co spowodowało konieczność zrobienia przerwy od zioła. Na początku zaczepiałem w parku jarających młodzieniaszków (tam jest legal), ale byłem zbyt bezpośredni - podchodziłem i pytałem "what are you smoking? Is it weed? Can you sell me something"? Niestety peszyli się i tylko kiwali przecząco głową.
Następnego dnia byłem już mądrzejszy i zamiast pytać prosto z mostu, poszedłem na boisko do kosza, usiadłem i patrzyłem, jak grają. Szybko się zainteresowali moją osobą i zapytali, czy chcę pograć - oczywiście chciałem (bo lubię :)). Jak już się zapoznaliśmy, wtedy dopiero zapytałem nieśmiało o zioło. Okazało się, że 3 z nich sprzedaje i 1 mieszka bardzo blisko : D Po grze poszliśmy sobie na piwo, a godzinę później miałem już 2.5 g zajebistego tematu. Co jakiś czas na whatsapp przychodziły mi różne oferty (a to nowy temat, a to extasy...). Kontakt mam do teraz i czasem napiszę kilka słów, żeby go "podtrzymać" (bo jeszcze się tam wybieram, jak tylko będzie się dało).
A jak zapuściłem się do nieco skromniejszej dzielnicy, to zioło było dosłownie wszędzie... stragany z akcesoriami i gotowe lolki "spod lady". Gdzie nie spojrzałem, tam ktoś jarał - obłęd.
Generalnie trzeba wyjść do ludzi i zwyczajnie wybadać. W Twoim przypadku będzie pewnie nieco trudniej, ale dasz radę : )
  • 16 / 3 / 0
16 czerwca 2020dasted pisze:
Witam, w jakiej cenie chodzą ampułki morfiny 10mg/ml ?
MST 200 - 50 zł / 1 tabs, Wrocław.
  • 5 / 1 / 0
co do odpowiedzi ogólnie o koks cena w pl od 250 do 350 jesli chodzi o cene to we wiekszosci polski jest tak ze na danym terenie jest jedna cena czyli jak mieszkasz w bialym stoku i powiedzmy zrodelko ma po 300 to kazde ma po 300 chyba ze masz przez czyjes rece to ci doliczy 50zl za skombinowanie... jakość zależy od tego kogo znasz terenu ale generalnie w polsce jest stosunkowo slabej jakosci towar ja nie biore ale wiem jak wyglada dystrybucja ceny i rozrabianie na coraz slabszy od wjazdu do europy az po moment w ktorym dostaje uzytkownik
  • 0 / / 0
19 czerwca 2020Batwoman pisze:
Ile za fete w stolicy i jak szukać? ;p
Jak to stoi cenowo w przypadku 1g i np. 5g.

Z góry dzięki za pomoc!
feta z tego co wiem bez zmian, 50 zł - Wwa
  • 283 / 2 / 0
jaka jest średnia cena za gram przy kupnie 50 lub 100g zioła?
  • 505 / 91 / 0
Za 50 1350 bekniesz z miejsca, za 100 ok 2.5k.
Za chwilę ceny pójdą w dół ze względu na zbiory
  • 402 / 68 / 0
Katowice_koks 250.Nie biorę ale mam żródło i wiem.W małych miastach tylko speed i kryształ.
  • 11 / 3 / 0
@nieboiziemia hej, nie mogę jeszcze pisać na priva; w aptece 30 tabs na receptę kosztuje 60 pln, więc 150 pln za 10 tabs to chyba dobra cena; ja biorę 3x18 mg i czuję działanie ok 6-8 godz; ale biorę codziennie od roku, więc mam już wyrobioną tolerancję; zaczynałem od 36 mg i było ok; fakt, że ważę ok 50 kg, a dawka zależy od wagi; każda 18-mg oryginalna tabletka Concerty ma wydrukowany napis: alza 18; pozdrawiam
lucy /cloud punk/
  • 5 / 1 / 0
gdzie ty kupujesz tak z buta.... dobre ziolo po 25 przy 100g.... generalnie oki wiem ze sie da.... tylko tak jak mowisz ze bedzie taniej... to ci powiem ze masz niezly uklad... w pl kupic ziolo taniej niz po 20 za 1kg to juz dobry biznes.... wszystko kwestia jakiego ziola tez... bo to roznie bywa...
  • 505 / 91 / 0
Lata znajomości robią swoje, teraz leci amnezja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.