Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Po jakiej cenie lata teraz buprenorfina (Melonyn) i tramal? sztuki/paczka
  • 402 / 69 / 0
Tramal 200zł x 30 120 x50 200zł
  • 11 / 3 / 0
concerta 18 mg 30tabs?
lucy /cloud punk/
  • 5 / 1 / 0
14 czerwca 2020katsuko pisze:
Po jakiej cenie lata teraz buprenorfina (Melonyn) i tramal? sztuki/paczka
Nie wiem czy to pomoże, ale plaster buprenorfiny 40 mg w okolicach 50 - 70 zł.
  • 1 / / 0
Wie ktoś po ile tak średno chodzi hasz? :mniam:
  • 402 / 69 / 0
40-50zł
  • 0 / / 0
Witam, w jakiej cenie chodzą ampułki morfiny 10mg/ml ?
  • 402 / 69 / 0
U mnie po 40
  • 384 / 63 / 0
200 mg majki? Widziałem pare stron wstecz 50 zł, ale nwm, czy to legit, czy zaniżona cena
?
  • 6 / 1 / 0
Ile za fete w stolicy i jak szukać? ;p
Jak to stoi cenowo w przypadku 1g i np. 5g.

Z góry dzięki za pomoc!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.