Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
To podlega pod prawo analogowe rozumiem ? Dlatego wszystkie nielegalne bo mają szkielet amfetaminy?
------------------------
Nie mogę edytować, zapewne chodzi o szkielet fenyloetyloaminy.
Proszę scalić.
Scalono. taurinnn
A żółte piguły na2/3 FEA są bardzo dobre. Miałem przyjemność jeść je może 2 razy, ale byłem zadowolony.
Widziałem je w przynajmniej w 1 innym EU sklepie.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Próbowałem dawek 50mg, około 100mg i około 140mg, wszystkie doustnie.
Kiedyś dostałem 3fea co tak na prawdę koło 3fea to może najwyżej leżało na półce. Rzeczywiście wtedy to była to tylko jakaś gówniana pusta stymulacja i krótkie całkowicie nieamfetaminowe działanie. Resztę od razu do zlewu wywaliłem.
Otóż to! Ja również jadłem parę latek wstecz 4-FMA i 3-FEA i FEA to było bardziej serotoninowe jebnięcie, obydwie substancje były przecudowne. Tęsknię, nawet mimo okropnych zjazdów (zwłaszcza po dorzutkach). Kolega 2 posty wyżej na pewno dostał jakiś shit.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Jadłem ją 2 lata temu, pomimo kilku przeholowań i mało przyjemnych jazd lącznie z halucynacjami i kilkudniowymi stanami lękowymi po, to gdy wrzucalo sie z umiarem bez dorzutek to było cudownie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.