Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
To podlega pod prawo analogowe rozumiem ? Dlatego wszystkie nielegalne bo mają szkielet amfetaminy?
------------------------
Nie mogę edytować, zapewne chodzi o szkielet fenyloetyloaminy.
Proszę scalić.
Scalono. taurinnn
A żółte piguły na2/3 FEA są bardzo dobre. Miałem przyjemność jeść je może 2 razy, ale byłem zadowolony.
Widziałem je w przynajmniej w 1 innym EU sklepie.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Próbowałem dawek 50mg, około 100mg i około 140mg, wszystkie doustnie.
Kiedyś dostałem 3fea co tak na prawdę koło 3fea to może najwyżej leżało na półce. Rzeczywiście wtedy to była to tylko jakaś gówniana pusta stymulacja i krótkie całkowicie nieamfetaminowe działanie. Resztę od razu do zlewu wywaliłem.
Otóż to! Ja również jadłem parę latek wstecz 4-FMA i 3-FEA i FEA to było bardziej serotoninowe jebnięcie, obydwie substancje były przecudowne. Tęsknię, nawet mimo okropnych zjazdów (zwłaszcza po dorzutkach). Kolega 2 posty wyżej na pewno dostał jakiś shit.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Jadłem ją 2 lata temu, pomimo kilku przeholowań i mało przyjemnych jazd lącznie z halucynacjami i kilkudniowymi stanami lękowymi po, to gdy wrzucalo sie z umiarem bez dorzutek to było cudownie.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.