Tzn co konkretnie "robi"? Wypijasz kilka herbat i jesteś odtruty? : )
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
19 listopada 2019BodTram pisze: Wziąłem większą ilość Tramalu wczoraj , byłem na ciągu krótkim, dokładałem te tramale jak cukierki, przedawkowałem , jakas padaczka chyba , drugi raz cos takiego w moim życiu i pytanie do was , cy przez takie cos te ataki padaczki nie będą pojawiały się w większych ilościach , oczywiście nie biorąc trama lub rozsądne dawki , od pierwszego razu a lat sporo upłynęło , nic i sie nie działo, okazem zdrowia byłem (jestem przejściowe kłopoty) ,sport, jedzenie dobre itp
17 listopada 2019nieprzysiadalna pisze: @Jaylin uważaj z tym naltreksonem, ja po dłuższej przerwie od opio + jednorazowej wpadce z bpr jakoś tak dwa tygodnie przed wejściem nań, po pierwszej dawce naltreksonu dostałam tak hardkorowego skręta, jak nigdy wcześniej (a później tylko raz - jak za wcześnie włączyłam bpr nie wyplukawszy się porządnie z mietka... tyle ze ten po naltreksonie trwał dłużej i był nawet nieco bardziej intensywny). A też nie miałam wtedy jakiegoś długiego opio-stażu. Nie mówię, że musi tak być, ale licz się z tym, że może...
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.