Tzn co konkretnie "robi"? Wypijasz kilka herbat i jesteś odtruty? : )
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
19 listopada 2019BodTram pisze: Wziąłem większą ilość Tramalu wczoraj , byłem na ciągu krótkim, dokładałem te tramale jak cukierki, przedawkowałem , jakas padaczka chyba , drugi raz cos takiego w moim życiu i pytanie do was , cy przez takie cos te ataki padaczki nie będą pojawiały się w większych ilościach , oczywiście nie biorąc trama lub rozsądne dawki , od pierwszego razu a lat sporo upłynęło , nic i sie nie działo, okazem zdrowia byłem (jestem przejściowe kłopoty) ,sport, jedzenie dobre itp
17 listopada 2019nieprzysiadalna pisze: @Jaylin uważaj z tym naltreksonem, ja po dłuższej przerwie od opio + jednorazowej wpadce z bpr jakoś tak dwa tygodnie przed wejściem nań, po pierwszej dawce naltreksonu dostałam tak hardkorowego skręta, jak nigdy wcześniej (a później tylko raz - jak za wcześnie włączyłam bpr nie wyplukawszy się porządnie z mietka... tyle ze ten po naltreksonie trwał dłużej i był nawet nieco bardziej intensywny). A też nie miałam wtedy jakiegoś długiego opio-stażu. Nie mówię, że musi tak być, ale licz się z tym, że może...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.