14 września 2016C9H13N pisze: nieobgryzampaznokci ponoc nie żyje. Dowiem się w tym tygodniu. "Not even once" jak on to mówił.
11 października 2016nereus456 pisze: Hej chciałem tylko powiedzieć że wczoraj odszedł od nas Michał /cut/ występujący na forum pod nickiem rrd.
13 października 2016NegatywneWibracje pisze: Wygląda na to, że Delikwent aka Lorrenzo już nic nie napisze. Tę info podała jego sis publicznie. Hieny zaraz nasrają Ci na nagrobek, więc powiem tylko- miło było poznać towarzyszu ćpuńskiej niedoli, teraz możesz mieć w chuju cały absolut.
28 października 2016Reisende pisze: Dla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
29 października 2016sprawdzone_info pisze: miumin
24 listopada 2016missiv pisze: Mam bardzo przykrą wiadomość. Marlboro_Red nie żyje.
07 stycznia 2017ohYeah pisze: chciałam poinformować, że 1.01.2017 r. zmarł mój dobry kolega Uhuru .
24 stycznia 2017sprawdzone_info pisze: CosmoDo
25 stycznia 2017pletzturra pisze: Chwilę temu dzwoniła do mnie siostra inso i powiedziała, że przedwczoraj zmarł. Jakieś +- tydzień po wyjściu z psychiatryka z odtrucia alkoholowego i dosyć głębokiej depresji.
03 lutego 2017Maskaradore pisze: Do listy proszę dodać gościa called METFIL - zabił go jeden z celebrytów tego forum, podając najebanemu i negieblonemu strzała z oxy - kto wie ten wie ocb.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.