Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1680 / 266 / 0
Mnie tam nie tyle sama śmierć zaskoczyła co posty Wawoj na fb. No ale nic mi więcej nie wiadomo, poza tym że info już jest publiczne od jakiegoś czasu to napisałem i tu.

Edit: podobno atak epilepsji ale to tylko podobno.
Największy przegryw na forum
  • 1823 / 104 / 20
Dzięki za info. Może to dziwne, ale kilka razy ostatnim czasem, miałem taką myśl jak wspominałem ludzi z [H] że z Cosmem może dziać się coś złego. Jak widać, po raz kolejny przeczucia mnie nie mylą.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2372 / 315 / 0
24 stycznia 2017sprawdzone_info pisze:

autodestrukcyjny wzorzec życia (np. po okresie dobrego przystosowania niszczenie dotychczasowych osiągnięć z przyczyn niezrozumiałych dla otoczenia),
nieumiejętność planowania odległych celów (koncentracja na teraźniejszości),
niezdolność przewidywania skutków swojego postępowania,
https://pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C ... yssocjalna

Swoją drogą może przydałby się w innym dziale temat o tym, może próbowałeś jakoś oswoić tę przypadłość by w miarę funkcjonować?
Wypisz wymaluj o mnie ;-)
Oswoiłem przez pogodzenie się tym kim jestem. Wiedzieć a pogodzić się i nie walczyć dalej to dwie różne rzeczy... ja już mam parę lat na karku, ciut więcej niż średnia hajpa, ale to raczej nie na ten wątek i nie chcę tutaj offtopować, szczególnie, że żegnamy kolejnego ćpuna...
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 2939 / 245 / 0
Nie szkoda mi Cosmo bo jakoś nigdy za nim nie przepadałem (bez powodu, nawet nie wymieniliśmy zdania na forum/priv, więc żadnej spiny nie było), szkoda mi za to Wawojki bo może nie tyle wiem, co rozumiem jak mocno go kochała i przez co teraz przechodzi.
  • 1794 / 123 / 0
O matko, nawet sobie nie wyobrażam co czuje Wawoj. Jest to jedna z niewielu par, które wspólnie pięczetowały miłość przy użyciu psychodelików. Takie uczucie jest wzmocnione wielokrotnie - przynajmniej w teorii. Nie potrafię sobie tego wyobrazić...
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3574 / 582 / 1
Też się dowiedziałem od Wawojki, że Cosmita odszedł. Przez głupotę, jak kazdy kochający narkoman. Przez egoizm, że naraża na cierpienie i pustkę, potworną i bolesną, drugą osobę.
Szczegółów oszczędzę, z poszanowania dla Niej.
Ona żyje, choć jak sama mówi- nie powinna.
To jest jak obudzenie się po hibernacji w świecie, gdzie po wojnie nuklearnej panuje bezkresna zima i nie ma już ludzi na ziemi- Wintermute.
[*][*]
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 879 / 190 / 5
Słyszałam o tym już jakiś czas temu od kilku osób, plotki szybko sie rozchodzą. Za każdym razem czułam się tak samo dziwnie.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1889 / 72 / 3
Chwilę temu dzwoniła do mnie siostra inso i powiedziała, że przedwczoraj zmarł. Jakieś +- tydzień po wyjściu z psychiatryka z odtrucia alkoholowego i dosyć głębokiej depresji.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 769 / 18 / 0
zbiera żniwo nowy roczek bez patyczkowania
kojarzę kolesia, z kennym w avku bodajże....stalkował pletzzure ;D

cosmodo też kojarzę, wydawał mi się trochę dziwnym typem, pamiętam go z jakiegoś zdjęcia na cmentarzu

rozkojarzyłem się nieco, gdyż nie pojawiłem się w wątku aby odnosić się do w/w użytkowników (byłych), ale żeby podzielić się innym spostrzeżeniem.

obczaiłem sobie bluelight shrine- dlaczego na tamtym forumie ludzie z szacunkiem odnoszą się do zmarłych, nie ma jadu ani fejków w stylu londona i takiego gniazda węży.

ci ludzie są po prostu lepsi od polaczków, albo mają mocniejszą moderację :-)

bądź co bądź- RIP, młodzi ludzie qrwa
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Nie stalkował tylko jakieś dwa lata temu byliśmy razem. Co do avatara to masz rację, głównie użytkownik metkata i DXM.

To jest polska mentalność i nic z tym nie zrobisz. Zauważyłam w polskim społeczeństwie tendencję do obrzucania gównem dla poklasku od najmłodszych lat.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.