Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 879 / 190 / 5
Nie sądzę, by naprawdę tego chciał.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3448 / 718 / 9
Klepsa, Klepsa nie znasz życia. Typ pewnie klaska uszami, wznosi toast, spala podobizny. I sra na klepsydrę. 🙂
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1823 / 104 / 20
Oraz zarywa do Wawojki
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1794 / 123 / 0
25 stycznia 2017sprawdzone_info pisze:
Oh, to znowu ten durny argument, że jak ktoś umarł to trzeba z szacunkiem. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Jakby jakiś wyjebkowicz forumowy umarł, np. [Faust] to co, nie można by napisać, że był kurwą? Skoro był?
Tu się zgodzę. Chociaż może nie na zasadzie, że nie każdemu należy się szacunek (tak samo jak takie głupoty, jak szacunek (wymuszone of kors), bo ktoś przeżył kilkadziesiąt lat lub jest kobietą - też mi osiągnięcie), tylko raczej na zasadzie, że śmierci trzeba się śmiać w oczy. Żałoba po kimś to głupota, po pierwsze nieboszczykowi i tak już nic nie pomoże; po drugie jak był prawilnym człowiekiem, to by wolał, by ludzie się nie smucili z jego powodu. Można wspominać zmarłego, ale żalenie się i wymuszona powaga raczej nikomu nie przynoszą korzyści.

Szkoda mi inso, nie rozumiem jak taki człowiek mógł umrzeć - przecież nie walił żadnych niebezpiecznych rzeczy (chyba, że o czymś nie wiem).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 924 / 138 / 0
Żałoba jest dla żywego, aby pogodzić się z utratą i bezradnością, nie dla nieboszczyka. Potem można mówić, że "jest mu lepiej", popłakać, ale za chwilę już się śmiać. Swoje trzeba przeboleć, przynajmniej większość powinna i nie można tego nikomu zabronić, ani usypiać w nich emocji na czas pogrzebu różnymi benzosami; to żywym nie pomaga, a jak ktoś wierzy, że zmarłym też, to im też kiepsko się patrzy na kogoś, kto zzombiony [niczym ćpun w tym dziale] nie może odczuć, choć to by mu pomogło, sami wiemy, że emocje mogą stworzyć w ludziach górę lodową.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1611 / 34 / 0
Uff - 70 stron wątku? - kurwa!
Ja pamiętam 10 zgonów - po 8-9 złapała mnie znieczulica.
Konserwa
Dzielnicowy etc

ZGON NR [liczbę uzupełnić bardzo proszę}
Do listy proszę dodać gościa called METFIL - zabił go jeden z celebrytów tego forum, podając najebanemu i negieblonemu strzała z oxy - kto wie ten wie ocb.
Sumienie nie zapomni nigdy.

PS: wymienieni zostały ofiary pana O. od substancji F.? - tutej to temat tabu ale ja pamiętam - min 3 zgony. Sam byłem na liście dr Śmierć ale resztką rozumu za sprawą boskiej Son spuściłem 100mg fenta 99% w kibel.
Żałuje? - a Bóg istnieje? A czy Bóg posyła samobójców do piekła? A czy Bóg posyła przypadkowych samobójców do piekła?

Modlę się za duszę tego zabójcy - tak mnie nauczono - pomagać utrapionym grzechem.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2936 / 243 / 0
Co ten przećpaniec wyżej pisze i o co mu chodzi ? Czuje się jakbym czytał niesławnego Fiestę i dzięsiątki (12 potwierdzonych na pierwszy rzut oka) jego multikont.
  • 1680 / 266 / 0
sugeruje, że to diler odpowiada za to, że narkoman zdycha. Ja z panem o. kontakt miałem i żyję. Jak ktoś się bawi w najsilniejsze opio niech potem na innych nie zwala. Maska to debil ostateczny. 100mg spuścił w kiblu, oh wow, wina dilera. A decyzja o zakupie fenta czyja była? Nieświadoma? Jeśli tak to lecz się maska, dostaniesz papiery że nie odpowiadasz za swoje decyzje.
Największy przegryw na forum
  • 1864 / 699 / 0
@sprawdzone_info popieram w 100% to co napisałeś, wkurwia mnie jak ktoś szuka winnych swojego uzależnienia. Ćpamy bo jesteśmy słabi psychicznie, bo to taki zakazany owoc, z ciekawości. W każdym przepadku mieliśmy wybór, nikt na siłę jointa nie wkładał do ryja, klamki do łba nie ma się przyłożonej i musiałeś kreskę wciągnąć, czy tam szprycy po związaniu... Każdy odpowiedzialny człowiek odpowiada za siebie. Dobra kończę bo się zajebałem...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2874 / 299 / 0
To nasza silna słaba wola ;)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.