Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jakie substancje chętnie zażyłbyś na łożu śmierci
kokaina
209
11%
heroina
661
34%
Extasy
118
6%
LSD
385
20%
Metaamfetamina
69
4%
metkatynon
13
1%
amfetamina
34
2%
Benzodiazepiny
72
4%
ayahuasca
282
14%
meskalina
127
6%

Liczba głosów: 1970

ODPOWIEDZ
  • 2814 / 365 / 0
Ja to fenta+midazlam iv , potem petydyna iv , a na sam koniec carfent iv i papa
  • 11 / / 0
Zajebał bym hel bo skoro i tak mam niedlugo umrzeć to uzależnienie sie od helu i tak nic nie zmieni :-) no i jezeli do smierci nie zdazyl bym z ayahuasca to ją również ogolnie zarzył bym wszystko czego nie zdążyłem podczas życia
  • 567 / 50 / 0
Jakbym mial umrzec na 100% za kilka na dni bedac na lozy smierci to tak przed smiercia sprobowalbym helu iv koksu i moze mety jeszcze .
THC :liść:
  • 1345 / 147 / 8
heroina+MDMA+benzo. jak mam umierać to chociaż w takim stanie jak opio faza wyniesiona na skrzydłach euforyka, w tle gra najlepiej tetrazepam i Bromazepam.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3 / / 0
ayahuasca, iboga a na koniec w ostatni dzień to bym zapalił szałwi w najmocniejszym dostępnym extrakcie. Tak bym już nie musiał wracać.
Ponad 40 lat istnienia. Prawie 30 lat myślenia. Przychodzi i odchodzi. Teraz nie odpuszczę. Chodź bym musiał po odpowiedź do Ekwadoru jechać. :psycho:
  • 35 / 7 / 0
Speedball (kokaina + heroina)
Uwaga! Użytkownik traumer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 560 / 2
01 grudnia 2019Wojsko pisze:
Zajebał bym hel bo skoro i tak mam niedlugo umrzeć to uzależnienie sie od helu i tak nic nie zmieni :-) no i jezeli do smierci nie zdazyl bym z ayahuasca to ją również ogolnie zarzył bym wszystko czego nie zdążyłem podczas życia
Ja tez hel. To znaczy zrobilbym sobie speedball czyli wymieszalbym here z koksem. Ewentualnie na zwale dorzucilbym ex. Nastepnie kolejny szot ze speedballa i koniec.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1210 / 43
Jenkem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
Speedball? Nawet nie wiedziałem że to tak się nazywa. Nie powtórzył bym tego nigdy w życiu. Chyba że kosa miała by zawitać w ciągu paru godzin po zażyciu. Bo po 8 godzinach albo ponowne za...nie dawki albo większe cierpienie. Nieeeee. Wolał bym coś co nie daje bólu na zejściu. Hehehe. Raz się zdążyło i nigdy więcej. :rzyg: :halu: :rzyg:
Ponad 40 lat istnienia. Prawie 30 lat myślenia. Przychodzi i odchodzi. Teraz nie odpuszczę. Chodź bym musiał po odpowiedź do Ekwadoru jechać. :psycho:
  • 1974 / 526 / 0
Szluga bym se zajarał :świnia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.