Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jakie substancje chętnie zażyłbyś na łożu śmierci
kokaina
209
11%
heroina
660
34%
Extasy
118
6%
LSD
384
20%
Metaamfetamina
69
4%
metkatynon
13
1%
amfetamina
34
2%
Benzodiazepiny
72
4%
ayahuasca
281
14%
meskalina
127
6%

Liczba głosów: 1967

ODPOWIEDZ
  • 2807 / 364 / 0
Ja to fenta+midazlam iv , potem petydyna iv , a na sam koniec carfent iv i papa
  • 11 / / 0
Zajebał bym hel bo skoro i tak mam niedlugo umrzeć to uzależnienie sie od helu i tak nic nie zmieni :-) no i jezeli do smierci nie zdazyl bym z ayahuasca to ją również ogolnie zarzył bym wszystko czego nie zdążyłem podczas życia
  • 567 / 50 / 0
Jakbym mial umrzec na 100% za kilka na dni bedac na lozy smierci to tak przed smiercia sprobowalbym helu iv koksu i moze mety jeszcze .
THC :liść:
  • 1345 / 147 / 8
heroina+MDMA+benzo. jak mam umierać to chociaż w takim stanie jak opio faza wyniesiona na skrzydłach euforyka, w tle gra najlepiej tetrazepam i Bromazepam.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3 / / 0
ayahuasca, iboga a na koniec w ostatni dzień to bym zapalił szałwi w najmocniejszym dostępnym extrakcie. Tak bym już nie musiał wracać.
Ponad 40 lat istnienia. Prawie 30 lat myślenia. Przychodzi i odchodzi. Teraz nie odpuszczę. Chodź bym musiał po odpowiedź do Ekwadoru jechać. :psycho:
  • 35 / 7 / 0
Speedball (kokaina + heroina)
Uwaga! Użytkownik traumer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
01 grudnia 2019Wojsko pisze:
Zajebał bym hel bo skoro i tak mam niedlugo umrzeć to uzależnienie sie od helu i tak nic nie zmieni :-) no i jezeli do smierci nie zdazyl bym z ayahuasca to ją również ogolnie zarzył bym wszystko czego nie zdążyłem podczas życia
Ja tez hel. To znaczy zrobilbym sobie speedball czyli wymieszalbym here z koksem. Ewentualnie na zwale dorzucilbym ex. Nastepnie kolejny szot ze speedballa i koniec.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5783 / 1185 / 43
Jenkem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
Speedball? Nawet nie wiedziałem że to tak się nazywa. Nie powtórzył bym tego nigdy w życiu. Chyba że kosa miała by zawitać w ciągu paru godzin po zażyciu. Bo po 8 godzinach albo ponowne za...nie dawki albo większe cierpienie. Nieeeee. Wolał bym coś co nie daje bólu na zejściu. Hehehe. Raz się zdążyło i nigdy więcej. :rzyg: :halu: :rzyg:
Ponad 40 lat istnienia. Prawie 30 lat myślenia. Przychodzi i odchodzi. Teraz nie odpuszczę. Chodź bym musiał po odpowiedź do Ekwadoru jechać. :psycho:
  • 1974 / 524 / 0
Szluga bym se zajarał :świnia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.