Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
Nielegal.
SESH
  • 916 / 171 / 0
Kurdeee. Jest za grosze u vendora z Chin. Jak tylko spojrzałem na wzór wiedziałem ze musi być doskonała. Takie PCP tylko zamiast tej potężnej mocy i siłowego kopia opioidowe ciepełko. Pewnie dysocjacja połączona z trzeźwością.
@UJebany
Muuuusi być. 3-MeO-PCP tez było lepsze. Tylko ten stan po 2 dniowym ciągu... wyprany z emocji niebezpieczny zdysocjowany odcięty na najbliższe dwa tygodnie.

Tutaj zero shizy, czysta nirvana. Tak sadze.

-------------------------------------------------------

Jak by ktoś chciał to podstawienie grupy hudroksylowej do PCP sprawia ze bardzo przypomina ono grupę metoxsy. Czyli dostępne 3-ho-PCE niewiele różni się od tego. Tylko niższe dawkowanie

Scalono. taurinnn
Ostatnio zmieniony 28 marca 2018 przez endother, łącznie zmieniany 1 raz.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 3178 / 894 / 5
Jadł to ktoś?
Ile na raz podjęzykowo?
Taka mała łyżeczka do odmierzania nootropów jest git?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3178 / 894 / 5
Dobra, w nos jest zajebiste. Oglądaliśmy film i czuliśmy zapach plaży itp. gdzie się działa akcja. Świetna rzecz
Podziel się posiłkiem
  • 4894 / 853 / 0
07 czerwca 2019DelicSajko pisze:
Oglądaliśmy film...
Jaka dawka? Ogarniałeś fabułe? Możesz coś więcej napisać?
  • 3178 / 894 / 5
@serotoninowy
Dawka na oko xD głupie w chuj ale zaczynaliśmy od NAPRAWDĘ małych kresek dzień wcześniej (wcześniej jedyny raz na 3meopce to pod koniec tripu na DXE i naprawdę malutko to było). Po trzech mini kreskach po których ledwo smyrnęło zaprzestaliśmy eksperymentu, ponieważ na następny dzień miał spotkanie. No i na następny dzień wieczorem już po większej na start, coś siekło i potem jeszcze większa (już 2x niż poprzednia) no i było baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajnie.

Porównałbym to do wypicia piwa w wieku 13 lat, hormony buzują, jest energia, wszystko jest takie "świeże" i gładkie, miło się rozmawia i jest "śmiszno". Oczywiście jest o wiele więcej ale nie skupiałem się na odczuciach, a raczej na przeżywaniu. Co do fabuły - "widzieliśmy drugie dno albo i trzecie", czułem się jakbym tam był. Nic nie umyka, ogarniasz cały film z dodatkami nawet :korposzczur: , kumpel powiedział, że to jeden z najlepszych filmów jakie widział i będzie znajomym na Łotwie go pokazywał xD Nie chcę spoilerować ale jak byli w jaskini to czułem krople deszczu i powiew wiatru na stopach (tak jakbym leżał w środku). A z tą plażą to krzyknąłem coś w stylu "KURWA! czuję zapach plaży!!" i ziomek do mnie, że on też i nie wiedział czy to wkrętka i dlatego nic nie mówił. Potem siedzieliśmy i "wąchaliśmy film" xD Niesamowite doznania, emocje przedstawione w filmie (swoją drogą jeden z moich ulubionych, polecam zwłaszcza na dyso tripy, uwielbiam stonowaną naturę) były idealnym odwzorowaniem sytuacji i analogią do naszych żyć. Naprawdę rzadko cokolwiek wzbudza we mnie takie emocje jak ta substancja. NA PEWNO NA 1000000000% zamawiam więcej i może nawet w ten weekend kolejny trip (zostało jeszcze ale może homet zamiast tego).

Żaden kwas, grzyby, jakiekolwiek sajko czy opio, cokolwiek nie dało mi tego - zadowolenia. Byłem zadowolony z działania i całego doświadczenia, to było coś jak sekundy po orgazmie tylko przedłużone i bez wycieńczenia. Nazwij to nirvaną, jakkolwiek - było cudownie. Czystość myśli, swoboda no kurwa aż nie wiem jak to opisać.
A ostatnio pisałem w temacie o dragach, które nam się marzą o takiej substancji, po której byłym syty. No i masz babo placek.
Podziel się posiłkiem
  • 4894 / 853 / 0
Z sajko mam większe doświadczenie a z dyso no to jestem noobem, ale bardzo mnie to zaciekawiło. No bo ostatnio był to mój 2 trip na DXM 450mg i pomijając anomalia to było kosmicznie zwiedzałem różne wymiary i teleportowałem się w różne miejsca co jakiś czas. nie byłbym w stanie ogarnąć fabuły %-D Dlatego też ważna zapewne przy tym 3meo-pce jest dawka oraz samo to jak to działa.
  • 3178 / 894 / 5
Mam w planach przyjebać więcej więc dam znać niedługo. Ja z DXM tylko dwa testy i oba nieudane (0 efektów), a oprócz niego DXE (2x) ketamina (wielokrotnie) i salvia. Ale z tego co wiem to naprawdę przyjemny specyfik.
Tak pytasz o to - ty w Polsce czy może NL? Jak NL to można by się zgadać na jakiegoś dyso-tripa xD akurat narzeczona do mamy jedzie więc będę miał sporo wolności hehehehe
PW jak co :korposzczur:
Podziel się posiłkiem
  • 4894 / 853 / 0
Ja w PL siedzę , i nie zanosi się narazie na emigrację. Szkoda właśnie że do DXM nie możesz porównać. Poleciało pw.
  • 6 / / 0
Genialna substancja. Przyjemna, przyjazna i ciepła. Waporyzowanie daje szybki i co najważniejsze dobry efekt. Tolerancja rośnie dosyć szybko - na trzeci dzień (tylko waporyzacja) nie mogłem się już "wybić" na ten sam poziom. Możliwe, że to wina marihuany palonej przed - skutkowało to dziwną i pustą dysocjacją i czymś w rodzaju psychozy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.