Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
@UJebany
Muuuusi być. 3-MeO-PCP tez było lepsze. Tylko ten stan po 2 dniowym ciągu... wyprany z emocji niebezpieczny zdysocjowany odcięty na najbliższe dwa tygodnie.
Tutaj zero shizy, czysta nirvana. Tak sadze.
-------------------------------------------------------
Jak by ktoś chciał to podstawienie grupy hudroksylowej do PCP sprawia ze bardzo przypomina ono grupę metoxsy. Czyli dostępne 3-ho-PCE niewiele różni się od tego. Tylko niższe dawkowanie
Scalono. taurinnn
Ile na raz podjęzykowo?
Taka mała łyżeczka do odmierzania nootropów jest git?
07 czerwca 2019DelicSajko pisze: Oglądaliśmy film...
Dawka na oko xD głupie w chuj ale zaczynaliśmy od NAPRAWDĘ małych kresek dzień wcześniej (wcześniej jedyny raz na 3meopce to pod koniec tripu na DXE i naprawdę malutko to było). Po trzech mini kreskach po których ledwo smyrnęło zaprzestaliśmy eksperymentu, ponieważ na następny dzień miał spotkanie. No i na następny dzień wieczorem już po większej na start, coś siekło i potem jeszcze większa (już 2x niż poprzednia) no i było baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajnie.
Porównałbym to do wypicia piwa w wieku 13 lat, hormony buzują, jest energia, wszystko jest takie "świeże" i gładkie, miło się rozmawia i jest "śmiszno". Oczywiście jest o wiele więcej ale nie skupiałem się na odczuciach, a raczej na przeżywaniu. Co do fabuły - "widzieliśmy drugie dno albo i trzecie", czułem się jakbym tam był. Nic nie umyka, ogarniasz cały film z dodatkami nawet
Żaden kwas, grzyby, jakiekolwiek sajko czy opio, cokolwiek nie dało mi tego - zadowolenia. Byłem zadowolony z działania i całego doświadczenia, to było coś jak sekundy po orgazmie tylko przedłużone i bez wycieńczenia. Nazwij to nirvaną, jakkolwiek - było cudownie. Czystość myśli, swoboda no kurwa aż nie wiem jak to opisać.
A ostatnio pisałem w temacie o dragach, które nam się marzą o takiej substancji, po której byłym syty. No i masz babo placek.
Tak pytasz o to - ty w Polsce czy może NL? Jak NL to można by się zgadać na jakiegoś dyso-tripa xD akurat narzeczona do mamy jedzie więc będę miał sporo wolności hehehehe
PW jak co
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.