mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Ale uboki są duże w porównaniu do benzo. Dodatkowo kulawa logika, skoro neuro są przepisywane doraźnie, równie dobrze można to samo zrobić z benzodiazepinami. Większość ludzi poradzi sobie, jedna albo dwie noce gorszej jakości
Za to są ludzie, na których neuro nie działają (Jak ja). Tak jak powiedziałem, one tylko wymuszają sen, ale mogą nie poradzić sobie z szalejącymi myślami. Dla takich ludzi niszczące jest leżenie trzeci albo czwarty raz z rzędu przez kilka godzin nie mogąc zasnąć, nawet po wpierdoleniu tych głupich neuroleptyków. A efekty uboczne, w odróżnieniu od snu, się pojawiają :)
I dla takich osób przy rozwiązaniu doraźnym liczą się efekty, bo chcą przespać pierwszy raz od dawna te zjebane osiem godzin. To, że nie prześpią nocy na odstawce, to naprawdę najmniejszy kłopot. Bo przynajmniej te kilka-kilkanaście nocy prześpią jak normalni ludzie, ale psychiatrzy tego nie rozumieją
Wierze w ich dobre intencje, no ale kurwa.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Nasennie dobra jest amitryptylina ale nie łączy sie jej z trazodonem
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
bo w ulotce pisze że to efekt uboczny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.