28 maja 2018Ankaaa pisze:30 piw przez 5 dni ? 8-( bo zaczne myslec, ze nie jestem alkoholiczka :moody:05 maja 2018Brutalny pisze: no i jest spoko mamy 5 maj i wypilem tylko z 30 piw przed 5 dni , luzno
Nie mieszam piw, dzieki czemu nie mam kaca. Zlepiam sie z kordla i spie jak susel.
Duzo wody mineralnej zeby nie miec trampa.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
nie jestes jeszcze trzezwy
21 czerwca 2018leon113 pisze: Witam panowie i panie. Jak zastosować diazepam 5 mg po tygodniowym piciu w sensie jak to dawkować na zejście. Wypiłem dziś jeszcze w dzień 4 piwa, już jestem trzeźwy i słabo się czuje.
Zjedz coś lekkiego co nie obciąży wątroby. Na żołądek raniberl max, nospa max w podwójnych dawkach i krople żołądkowe. W żadnym wypadku kawa, herbata czarna oraz żadne gówno sklepowe typu izotoniki oraz redbulle itp. Nasączaj się jeszcze zieloną herbatą. Nocka i tak nieprzespana.
Jakie masz jeszcze leki w domu?
I to co wymieniłem zapierniczaj jak najszybciej do apteki.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.