25 lutego 2018kirke pisze: Noddujecie przy tych dzisiejszych makach? Mnie się w sumie zdarzyło to raz czy dwa (nie wiem czy drugi raz nie był efektem zmęczenia). No, ale dopiero się rozkręcam jeśli chodzi o PST.
Niby lorazepam dla starych bab, ale wg mnie dużo większa siekiera od klona. Ciekawsza, pełniejsza, bardziej rekreacyjna bomba, ale i o wiele łatwiej jest na nim odpierdolić coś głupiego. Wjebuje mocniej od klona.
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
24 lutego 2018Tryptophan pisze: Nie chcę i nie będę się wypowiadać za [mention]Jamedris[/mention], ale jeśli rzeczywiście uważasz, że masz podobną tolerkę jak ona albo nawet wyższą to masz bardzo wysoką tolerkę. :-D
Dlatego oceniam swoją tolerkę jako średnią.
Jemedriska pisala, ze po 1.5kg miala jakies pozytywne efekty, a ja jakos nawet nic takiego nie czuje. Jednak po tym co napisala powinna mieć sporo większą.
Ostatnio płuczę trochę więcej 1.8-2 i łamią mi się łyżki :-/
Co do psucia fakt, ale ostatnio pilem po 10h i nie mialem problemow z wypiciem. Zdarzylo sie pic po 24h (bez trzymania w lodowce), ale to juz max.
[mention]Jamedris[/mention]
25 lutego 2018Jamedris pisze: [mention]lol[/mention] - wołam odpowiednią osobę? - tak, umiem określić w miligramach, obecnie 200 mg majki na strzał to już za mało, dziennie optymalnie schodzi 500-600 mg
To nie taniej wyjdzie ci PST?
[mention]kirke[/mention] u mnie z PST z kazdym razem jest gorzej. Wkurwia to bawienie sie w przepluczki i niepewnosc. Ciezko tez polubic picie tego. Mam wrazenie, ze z kazdym razem coraz gorzej mi wchodzi ( bo dzialac na pewno coraz gorzej)
Pewnie zalezy to od stazu, ale teraz nie mam euforii a faza to takie upierdolenie w klimacie podchodzacym pod hydroksyzyne .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The dream is gone
Nie pamiętam serii ani daty, ale piłem Ukraińskie i przepłuczka to przeźroczyste szczyny, 0 goryczy i działania.
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
Moja dziewczyna pracuje u mnie w firmie, a pracujemy w domu ;) w sumie to spędzamy ze sobą cały czas. Logicznie, więc nasuwa się potrzeba kombinacji alpejskich, żeby po pierwsze zdobyć mak, zdobyć go na zapas (+gdzieś przechować), no i przepłukać oraz zutylizować przepłukane butelki.
Na szczęście u mnie zabawa z makiem obecnie ogranicza się do jednego razu w tygodniu, co nawet przy tak niskiej częstotliwości może przysparzać problemów. Od dziewczyny mam dyspensę na legalne walenie PST raz na dwa miesiące i to najpiękniejsze ze wszystkich grzań. Ale resztę czasu kombinuję.
A jak kombinujecie Wy?
Poza tym kible (ludzie dziwniejsze rzeczy tam robią), mało uczeszczane miejsca parków na obrzeżach.
The dream is gone
Moim zdaniem , jezeli traktujesz ten zwiazek powaznie przyznaj sie. Ja powiedzialem prawde , wytlumaczylem ze jestem fizycznie uzalezniony i nie moge przestac tak od razu. Delikatnie mowiac nie byla zadowolona ale przyznanie sie jest znacznie lepsze niz ukrywanie. Oczywiscie to moje zdanie tylko.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.