Nie ma, że boli.
to tego, miłego korzystania z forum kociaki.
Jakis idiota u mnie w miescie poscinal mak wschodni duze makowki - smacznego.
A najsmaczniejszy fakt, że pod wieczór wpadnie 3g tramca ;-)
Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
Chodzi mi o 500g, za to w P&P są 250 po 4,59zł bodaj.
Dzielnicowy pisze:Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
@Lotnik nie no jak narazie nie widzę lepszej alternatywy. Sam kiedyś tworząc knajpę w benzodiazepinach miałem podobny zamysł, ale tamten dział jest specyficzny i wszędobylski offtop jest tam na porządku dziennym. Do teraz przenoszę tam lekki offtop, nienadający się do śmietnika. Ale żeby zaraz smagać batem i walić ostrzeżeniami na lewo i prawo ;-)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.