Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 69 / 3 / 0
Glasgow akurat jest o wiele lepiej wyposazone od Edynburga... ;)
  • 764 / 140 / 0
Re: Anglia
Nieprzeczytany post autor: visitorQ »
04 października 2017domino_jachas pisze:
Zaloz cos z lisciem tej rosliny najlepiej koszulke to niebedziesz sie mogl odpedzic od czarnych...
Jestem teraz w Birmingham, wszystko już mam elegancko ogarnięte. Zioło da się ogarnąć w 15min bez problemu. Haszyk beznadziejny raz dostałem ale zioło bardzo dobre i ilościowo sporo. Tu gdzie jestem to właśnie murzyni handlują. Trzeba się targować. Jeszcze coco mi proponował ale to nie moje klimaty. Dil sam przyjeżdża tam gdzie mu powiesz, grzeczny uśmiechnięty, bez żadnej spiny. Jest bardzo dobrze, mało policji, można jarać na ulicy jointy bez przypału.
  • 44 / 1 / 0
No dobra,ale daj ktoś protipa na opio :v
U mnie widać masę cpunów, już wiem gdzie i kiedy mtd i buprę można kupić. Ale to dopiero w następną sobotę. A do tego czasu muszę jakoś przeżyć. We wtorek zaczynam robotę więc też kiepsko zapierdalać na magazynie 40km dziennie na skręcie:v
( @skandal, odezwij się!)
  • 2 / / 0
Witam!
Jestem nowy na tym forum, ale widzę że dobrze trafiłem :-D :-D
Niedługo na stałe zamieszkam w Anglii, a dokładnie w Bristolu i szukam kontaktu z kimś zaufanym i sprawdzonym kto prowadzi ceremonie z ayahuascą, bufo Alvarius lub Kambo.
Ktoś, coś??
Z góry dzięki za jakiekolwiek info!

Pozdro dla szanownej społeczności!! :gun: :gun:

przeniesiono | czoug
  • 18 / / 0
Dalej mozna acodin w jakiejs aptece kupic albo jakis inny czysty DXM?
  • 2372 / 56 / 0
Robittusin przeciez... :rolleyes:
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2372 / 56 / 0
DX, niebieski, jesli dobrze pamietam. :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1931 / 317 / 0
03 sierpnia 2017p420 pisze:
czy ~120 PLN (na ten moment ~25 funtów) za sztukę koksu o czystości około 50% to spoko cena w Anglii?
wałek, w uk zwykle cenowo to wyglądało za moich czasów (2011-2014) tak:
20Ł - press (20%)
40Ł - flake (60%)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Teraz to samo, a za piec dych masz sprzet kompletnie pierwsza klasa. :)
  • 71 / 3 / 0
A jak z 4mmc i ketamina nottingham i okolice? Bo koka,MDMA,piguly to miazdza jakoscia jak ma sie dostep. Ale ogolnie w okolicy bardzo duzo wyjebek szczegolnie co do koki. Co do fety to jest wszedzie i jakosciowo na plus. Opiatami sie nie interesuje to sie nie wypowiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.