Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Byłaby to pierwsza przygoda z emką, więc chciałbym żeby było w porządku :)
15 grudnia 2017Bukami pisze: Czarne chupa-chupsy, podkarpackie, wie ktoś coś o nich? Na [H] nie znalazłem nic, tak samo jak na pillreports itp. stronach.
14 grudnia 2017MyEvil pisze:Wszystkie 4 przetestowane dzisiaj Marquisem - z fioletu w czerń jak powinny.10 listopada 2017MyEvil pisze: Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.
[ external image ]
[/quote]
Jakie u Was kolory tych Locków latają bo u mnie rozowe i niebieskie wzielem tych i tych na wytestowanie po kumpla relacji sa bardzo dobre a u Was jak wrażenia ile moze w nich siedziec ???
15 grudnia 20174noniush pisze:Z jakiego regionu kupione?14 grudnia 2017MyEvil pisze:Wszystkie 4 przetestowane dzisiaj Marquisem - z fioletu w czerń jak powinny.10 listopada 2017MyEvil pisze: Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.
[ external image ]
15 grudnia 2017oskar49 pisze: Truskawek już w okolicach Warszawy (ogólnie Mazowieckie) raczej nie znajdziesz. Wjechały teraz Donaldy i z tego co wiem mają wskoczyć znowu jakieś nowe i te nowe mają już zostać i się utrzymywać przez jakiś dłuższy czas. Ogólnie ja osobiście truskawek nie wspominam dobrze. Przetestuj Lock'i :)
15 grudnia 2017sugaraddict91 pisze: Co powiecie o blue Mitsubishi? Ktoś testował? Czy tabletka 50mg to dobra dawka na pierwszy raz?
15 grudnia 2017MyEvil pisze:Kup sobie odczynniki (wszystkie 3) i sprawdź, jeśli nie jesteś pewien, tym bardziej jak to jakiś pierwszy raz. Możesz też pobawić się w połówki, obczaić jak co działa, ale to mija się z celem wg. mnie. Lepiej wiedzieć co się bierze.15 grudnia 2017Bukami pisze: Czarne chupa-chupsy, podkarpackie, wie ktoś coś o nich? Na [H] nie znalazłem nic, tak samo jak na pillreports itp. stronach.
Jutro zrobię raport, jadłam dzisiaj i były super ale trochę bardziej energetyczne niż zazwyczaj, i nie pamiętam wielu szczegółów jak np. wyjście do sklepu po papierosy.
:cheesy:
Kolor: praktycznie bialy z lekka poswiata zielonego badz żółtego (zalezy od tabletki)
Kształt: prostokąt u dolu trochę węższy
Logo: wytloczony spongebob, z tylu przedziałka na pół
Gdzie kupione: wlkp
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: zjadlem 1, typowo emkowa faza z jakims stimem
Ocena działania: 6.5/10
Dodatkowe komentarze: na moje oko siedzi w nich troche emki i cos, ogolnie ok(znajomi po 2 mieli mocne oev)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.