Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / / 0
07 listopada 2017Boniek23 pisze:
Witam mam dwie pigułki koloru bordowe jeden z logo VW z drugiej strony R oraz Pablo Escobar a z drugiej strony podobizna jego twarzy. Ktoś coś o nich wie?
Wielkopolskie haha?
Vw kiepskie, escobary kozackie
  • 291 / 7 / 0
Te redbulle zielone to okrągłe czy prostokątne? jak chodzi o kolor zielony to jadłem tylko okrągłe i moc w bardzo pozytywnym znaczeniu zaczynałem od połówki i po połowie już było bardzo dobrze 200 siedzi tam oczywiście jak to te same najlepiej jak byś fote wstawił pozdro
  • 123 / 7 / 0
@up
Jak to do mnie to kwadratowe. Jadłem je już kilka razy i ich działanie określam jako.. dziwne. Raczej nie jest to MDMA. Faza troche przypomina zapalenie mj po fecie. Piguła działa falowo. Wchodzi na 20 minut, schodzi i potem znowu wraca faza. Fazka raczej kanapowa, zamulająca brakuje tej euforii typowej dla eMki.

edit.
Teraz zobaczyłem, że skajaa. pytał o te piguły. Ode mnie taka rada, jeżeli są u ciebie dostępne inne guziki to pierdol te redbulle, a jak nie to możesz spróbować ale tylko po niskiej cenie. (o ile są to kwadratowe redbulle)
  • 119 / 4 / 0
Rolexy niebieskie
Bugatti błękitne

Kupione dzisiaj kujawsko-pomorskie

Ktos jest w stanie powiedzieć czy warto? Oraz ile tam emki może siedzieć. Te bugatti malutkie więc wnioskuję że nie dużo
  • 94 / 7 / 0
09 listopada 2017Niezidentyfikowany pisze:

Bugatti błękitne
widzialem zdjecie ze snapa od kogos tu w temacie, dodam dwa grosze
//to sa tylko spekulacje// jadlem niebieskie bugatti w anglii w 2015 (wiem, zaden wyznacznik) ale byly takie same, tylko "ladne", naprawde ladne. te twoje niby nie sa zle, ale mam dziwne przeczucie - u nas byly serduszka czerwone dokladnie o takim ksztalcie, innym kolorze bindera ale one sa do siebie bardzo podobne. jakby to byl taki binder tylko inny kolor. tamte byly brzydkie i przy tych tez mam wrazenie ze nie dorownuja ladnym prasom. w tamych siedzialo CMC fyi
  • 1387 / 2 / 0
Hej, szukam info, ale nie mogę nic nigdzie znaleźć. Poszukuje info nt. niebieskich heinekenów latających po Śląsku przed wakacjami. Prawdopodobnie nie były na emce, tylko na jakimś sajko. Ktoś coś wie i podpowie?
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 102 / 6 / 0
Buggatti jadłam ale czerwone, pare miesiący temu
małe czerwone (może bardziej nawet różowe) kółka
zarzucalam 1,5 i szczerze było słabo, to był mój początek z pixami i nie zrobiły wtedy one na mnie dobrego wrażenia
nie wzięłabym ich znowu bo są po prostu słabe
może teraz się coś zmieniło
  • 1 / / 0
Hej, poszukuje jakichkolwiek info o okrągłych ciemnoróżowych Playboyach, które latają teraz po Krakowie, ktoś testował? Emka czy jakiś syf ? z gory dzięki za info ;) ps. zastanawiam sie czy brac je na impreze czy są bardziej zamulające :-D
  • 291 / 7 / 0
U mnie redbulle prostokątne tylko niebieskie latały i dobre na emce max do 200 ale za to redbulle okrągłe zielone i różowe kosy w chuj ponad 200 jak nic w pl celował bym właśnie w okrągłe bo słyszałem że też latają pozdro
  • 15 / 4 / 0
Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.

[ external image ]
Zablokowany
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.