Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
13 grudnia 2017kos74 pisze: żółte, z logo i kształcie maski z krzyku?? Warszawa i okolice?? MDMA czy jakieś RC ????
scalam - nie pisz postu pod postem - JSC
Nazwa: Małpki
Kolor: Zielony
Kształt: Emotikonki Małpek z FB
Logo: Małpki
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: (zjadłem 1,25 piguły) Piguły dość mocne, eleganckie na spotkanie ze znajomych by sobie pogadać. Wjeżdża energia, empatia, chęć rozmowy i słuchania znajomego. Brakowało mi tylko fazy na fajne kolorki.
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Polecam gorąco te piguły na spotkanie przy piwku w domu ze znajomym.
scalam -,- JSC
Nazwa: Donald Trump
Kolor: Pomarańczowe
Kształt: Głowa Donalda Trumpa
Logo: Donald Trump
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Opis działania: (zjadłem 1,25 piguły) Piguła najmocniejsza jaką zjadłem nic mi nie wjechało na łeb jak ta piguła. Pixeloza, zachwianie przestrzeni, energia, empatia, mieszanie się kolorów, chęć rozmowy i słuchania przyjaciół. Z początku przestraszyłem się tych omam wzrokowych, ale da się przyzwyczaić.
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Polecam tą pigułę, ale uważajcie.
scalam kurwa jego mać - JSC
Nazwa: Lock/Prostokąt
Kolor: Jasny zielony
Kształt: Prostokąt
Logo: Lock
Kiedy kupione: Wrzesień 2017
Opis działania: (Wziąłem 1,25 piguły) Piguły dosyć mocne, energia, empatia, uśmiech, chęć rozmowy i słuchania znajomych. Dużym minusem jest agresja, która się po nich włącza. Minus to brak fajnego spostrzegania kolorów.
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Polecam tą pigułę lecz gdy woli ktoś coś mocniejszego to da się znaleźć :)
Małopolska, ktoś coś?
W duckduckgo są takie same na zagranicznych stronach, lecz posty są z przed roku/dwóch lat.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Ćbvn pisze:Zielone, listek ganji, forma "gwiazdki" oraz ta sama forma, pomarańczowe Rolexy.
Małopolska, ktoś coś?
W duckduckgo są takie same na zagranicznych stronach, lecz posty są z przed roku/dwóch lat.
jak dla mnie rolexy są lepsze, większa euforia połączona z rozlewem i przyjemnym falowaniem obrazu
listki dają bardziej wizuale, szczególnie w ciemność
10 listopada 2017MyEvil pisze: Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.
[ external image ]
Mordeczki a wiecie może czy są jeszcze te jaskrawe truskawki co latały po stolicy rok temu? To były najlepsze piksy jakie pamiętam - sto procent ema - nie za mocne nie za słabe. Dałbym dużo by je złapać znowu albo coś podobnego. Jedna to była idealna dawka dla mnie na pół nocy. Potem piękny sen i dobre samopoczucie. Żeby wszystkie piksy takie były jak te truskawki, których było sporo rok temu to życie byłoby piękne. A tak to zawsze strach obczajać nowe bo nie wiadomo co w nich siedzi do końca.
15 grudnia 2017bulldog3 pisze: Nie wiem czy mówimy o tych samych roleksach pomarańczowych co były w Wawie rok temu, ale jeśli mowa o tych samych z taką przedziałką z tyłu to ja bardzo kiepsko je wspominam. Jakaś emka w nich była, ale było również coś co straaasznie przymulało. Pamiętam, że zjadłem pół i mnie ścięło z nóg - zero energii choć faza jakaś była.
Mordeczki a wiecie może czy są jeszcze te jaskrawe truskawki co latały po stolicy rok temu? To były najlepsze piksy jakie pamiętam - sto procent ema - nie za mocne nie za słabe. Dałbym dużo by je złapać znowu albo coś podobnego. Jedna to była idealna dawka dla mnie na pół nocy. Potem piękny sen i dobre samopoczucie. Żeby wszystkie piksy takie były jak te truskawki, których było sporo rok temu to życie byłoby piękne. A tak to zawsze strach obczajać nowe bo nie wiadomo co w nich siedzi do końca.
12 grudnia 2017takijeden2711 pisze: Wypowie się ktoś na temat różowych telefonów Iphone Apple? Mocno zbite dość sporych wielkości po jednej stronie jabłuszko i pojemność 64 GB. Co w nich siedzi
15 grudnia 2017bulldog3 pisze: Nie wiem czy mówimy o tych samych roleksach pomarańczowych co były w Wawie rok temu, ale jeśli mowa o tych samych z taką przedziałką z tyłu to ja bardzo kiepsko je wspominam. Jakaś emka w nich była, ale było również coś co straaasznie przymulało. Pamiętam, że zjadłem pół i mnie ścięło z nóg - zero energii choć faza jakaś była.
@reszta
Coś w tym jest, fajnie się załadowało, lecz mają faktycznie jakby 120mg w całej, nie ma sensu się pierdolić w połówki nawet bez tolerki imho ;)
Dzięki wszystkim za odp.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.