Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Byłaby to pierwsza przygoda z emką, więc chciałbym żeby było w porządku :)
15 grudnia 2017Bukami pisze: Czarne chupa-chupsy, podkarpackie, wie ktoś coś o nich? Na [H] nie znalazłem nic, tak samo jak na pillreports itp. stronach.
14 grudnia 2017MyEvil pisze:Wszystkie 4 przetestowane dzisiaj Marquisem - z fioletu w czerń jak powinny.10 listopada 2017MyEvil pisze: Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.
[ external image ]
[/quote]
Jakie u Was kolory tych Locków latają bo u mnie rozowe i niebieskie wzielem tych i tych na wytestowanie po kumpla relacji sa bardzo dobre a u Was jak wrażenia ile moze w nich siedziec ???
15 grudnia 20174noniush pisze:Z jakiego regionu kupione?14 grudnia 2017MyEvil pisze:Wszystkie 4 przetestowane dzisiaj Marquisem - z fioletu w czerń jak powinny.10 listopada 2017MyEvil pisze: Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.
[ external image ]
15 grudnia 2017oskar49 pisze: Truskawek już w okolicach Warszawy (ogólnie Mazowieckie) raczej nie znajdziesz. Wjechały teraz Donaldy i z tego co wiem mają wskoczyć znowu jakieś nowe i te nowe mają już zostać i się utrzymywać przez jakiś dłuższy czas. Ogólnie ja osobiście truskawek nie wspominam dobrze. Przetestuj Lock'i :)
15 grudnia 2017sugaraddict91 pisze: Co powiecie o blue Mitsubishi? Ktoś testował? Czy tabletka 50mg to dobra dawka na pierwszy raz?
15 grudnia 2017MyEvil pisze:Kup sobie odczynniki (wszystkie 3) i sprawdź, jeśli nie jesteś pewien, tym bardziej jak to jakiś pierwszy raz. Możesz też pobawić się w połówki, obczaić jak co działa, ale to mija się z celem wg. mnie. Lepiej wiedzieć co się bierze.15 grudnia 2017Bukami pisze: Czarne chupa-chupsy, podkarpackie, wie ktoś coś o nich? Na [H] nie znalazłem nic, tak samo jak na pillreports itp. stronach.
Jutro zrobię raport, jadłam dzisiaj i były super ale trochę bardziej energetyczne niż zazwyczaj, i nie pamiętam wielu szczegółów jak np. wyjście do sklepu po papierosy.
:cheesy:
Kolor: praktycznie bialy z lekka poswiata zielonego badz żółtego (zalezy od tabletki)
Kształt: prostokąt u dolu trochę węższy
Logo: wytloczony spongebob, z tylu przedziałka na pół
Gdzie kupione: wlkp
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: zjadlem 1, typowo emkowa faza z jakims stimem
Ocena działania: 6.5/10
Dodatkowe komentarze: na moje oko siedzi w nich troche emki i cos, ogolnie ok(znajomi po 2 mieli mocne oev)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.