Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 6 / / 0
Czarne chupa-chupsy, podkarpackie, wie ktoś coś o nich? Na [H] nie znalazłem nic, tak samo jak na pillreports itp. stronach.
Byłaby to pierwsza przygoda z emką, więc chciałbym żeby było w porządku :)
  • 15 / 4 / 0
15 grudnia 2017Bukami pisze:
Czarne chupa-chupsy, podkarpackie, wie ktoś coś o nich? Na [H] nie znalazłem nic, tak samo jak na pillreports itp. stronach.
Kup sobie odczynniki (wszystkie 3) i sprawdź, jeśli nie jesteś pewien, tym bardziej jak to jakiś pierwszy raz. Możesz też pobawić się w połówki, obczaić jak co działa, ale to mija się z celem wg. mnie. Lepiej wiedzieć co się bierze.
  • 610 / 29 / 0
14 grudnia 2017MyEvil pisze:
10 listopada 2017MyEvil pisze:
Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.

[ external image ]
Wszystkie 4 przetestowane dzisiaj Marquisem - z fioletu w czerń jak powinny.
Z jakiego regionu kupione?
  • 291 / 7 / 0
Truskawek już w okolicach Warszawy (ogólnie Mazowieckie) raczej nie znajdziesz. Wjechały teraz Donaldy i z tego co wiem mają wskoczyć znowu jakieś nowe i te nowe mają już zostać i się utrzymywać przez jakiś dłuższy czas. Ogólnie ja osobiście truskawek nie wspominam dobrze. Przetestuj Lock'i :)
[/quote]

Jakie u Was kolory tych Locków latają bo u mnie rozowe i niebieskie wzielem tych i tych na wytestowanie po kumpla relacji sa bardzo dobre a u Was jak wrażenia ile moze w nich siedziec ???
  • 15 / 4 / 0
15 grudnia 20174noniush pisze:
14 grudnia 2017MyEvil pisze:
10 listopada 2017MyEvil pisze:
Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.

[ external image ]
Wszystkie 4 przetestowane dzisiaj Marquisem - z fioletu w czerń jak powinny.
Z jakiego regionu kupione?
Dolnośląskie kolego.
  • 64 / 1 / 0
15 grudnia 2017oskar49 pisze:
Truskawek już w okolicach Warszawy (ogólnie Mazowieckie) raczej nie znajdziesz. Wjechały teraz Donaldy i z tego co wiem mają wskoczyć znowu jakieś nowe i te nowe mają już zostać i się utrzymywać przez jakiś dłuższy czas. Ogólnie ja osobiście truskawek nie wspominam dobrze. Przetestuj Lock'i :)
Ziomuś nie wiem czy mówimy o tych samych truskawkach - mam na myśli takie bardzo dobrze wykonane, jaskrawo-różowe, ale one dla mnie były zajeeebiste. Ok może nie były jakieś bardzo mocne, zgaduję, że w granicach 100mg, ale działanie sto procent emki. Świetne samopoczucie, brak jakichkolwiek efektów ubocznych, niesamowicie dobry sen. Jak dla mnie bajka. Gdyby zawsze takie były dostępne to bym nigdy nie narzekał ani się nie bał przy tym syfie co krąży po całym kraju. A te Donaldy to jak wyglądają i czy też na samej emce bez dodatków? Ja jestem bardzo wybredny jeśli chodzi o piksy i nie tknę niczego co posiada cokolwiek innego niż czystą emke. Nawet na kryształach potrafiłem zaliczyć wtopę - odczynnik wskazywał, że niby emka, ale w praktyce faza jakaś inna niż powinna. Wracając do tych truskawek to patrząc na to jak pięknie były wykonane to zgaduję, że to był jakiś rzut z Holandii czy Belgii. Sporo tego było rok temu, ale teraz już cicho się zrobiło na ich temat :(
  • 93 / 9 / 0
15 grudnia 2017sugaraddict91 pisze:
Co powiecie o blue Mitsubishi? Ktoś testował? Czy tabletka 50mg to dobra dawka na pierwszy raz?
50mg ? to będzie 1/6 normalnej piguły, więc nie wiem czy warto, na pierwszy raz to pół krążka sobie weź a później ewentualnie dorzucisz :)
  • 13 / 1 / 0
15 grudnia 2017MyEvil pisze:
15 grudnia 2017Bukami pisze:
Kup sobie odczynniki (wszystkie 3) i sprawdź, jeśli nie jesteś pewien, tym bardziej jak to jakiś pierwszy raz. Możesz też pobawić się w połówki, obczaić jak co działa, ale to mija się z celem wg. mnie. Lepiej wiedzieć co się bierze.
Były takie z 2 tygodnie temu w małopolskim. 1 pill coś tam posmyrał, ale czegos brakowało. Odczuciowo niby emka ale jednak nie do końca. Nie wiem jak w większej ilosci, bo dorzucaliśmy już znanymi niebieskimi Glockami.
  • 13 / 1 / 0
Szare kapelusze cowboya, ktoś na pomysł co moze w nich siedzieć?
Jutro zrobię raport, jadłam dzisiaj i były super ale trochę bardziej energetyczne niż zazwyczaj, i nie pamiętam wielu szczegółów jak np. wyjście do sklepu po papierosy.
:cheesy:
  • 306 / 15 / 0
Nazwa: Spongebob
Kolor: praktycznie bialy z lekka poswiata zielonego badz żółtego (zalezy od tabletki)
Kształt: prostokąt u dolu trochę węższy
Logo: wytloczony spongebob, z tylu przedziałka na pół
Gdzie kupione: wlkp
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: zjadlem 1, typowo emkowa faza z jakims stimem
Ocena działania: 6.5/10
Dodatkowe komentarze: na moje oko siedzi w nich troche emki i cos, ogolnie ok(znajomi po 2 mieli mocne oev)
Zablokowany
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.