GBL niestety odpada bo nielegalny a piracetem bralem ale jako element terapii alkoholowej i nic nie zauwazylem,moze chodzi o dawke,jaka bys polecil?
Odnosnie dawki piracetamu to moje zdanie jest takie, że im większa dawka tym odświerzanie mózgu lepsze. Jak chcesz poczuć to wal 4x2400mg. Nie twierdzę, że będziesz niewiadomo jaki po tym, ale gorzej na pewno nie będzie.
Serio, jak się ćpa, pije i nie wiadomo co, to jak się wytrzeźwieje, to można pocisnąć lepszą bajerę niż na fazie :D
W pewnym momencie jak osiągnie się stan, że trzeźwość jest nowością, to potrafi to zdziałać cuda :D
pogodziłem sie z tym juz, ojciec niekoniecznie ;p
29 grudnia 2017jachcetakzyc pisze: A moje najwieksze marzenie, utopia, przezyc koncowke zycia tak jak chce z kims...moc powiedziec wprost , ide do apteki, i byc po prostu szczery
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.