GBL niestety odpada bo nielegalny a piracetem bralem ale jako element terapii alkoholowej i nic nie zauwazylem,moze chodzi o dawke,jaka bys polecil?
Odnosnie dawki piracetamu to moje zdanie jest takie, że im większa dawka tym odświerzanie mózgu lepsze. Jak chcesz poczuć to wal 4x2400mg. Nie twierdzę, że będziesz niewiadomo jaki po tym, ale gorzej na pewno nie będzie.
Serio, jak się ćpa, pije i nie wiadomo co, to jak się wytrzeźwieje, to można pocisnąć lepszą bajerę niż na fazie :D
W pewnym momencie jak osiągnie się stan, że trzeźwość jest nowością, to potrafi to zdziałać cuda :D
pogodziłem sie z tym juz, ojciec niekoniecznie ;p
29 grudnia 2017jachcetakzyc pisze: A moje najwieksze marzenie, utopia, przezyc koncowke zycia tak jak chce z kims...moc powiedziec wprost , ide do apteki, i byc po prostu szczery
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.