Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Prosiłbym o szybką odpowiedź, z góry dzięki.
scalono - polymerase
W najbliższym czasie ponowne testy BUC3. Jakieś wskazówki odnośnie klonazolamu? W dzień testów odstawić? Poprzednia próba była pod wpływem klona, może to był powód niedziałania opio. Po testach zdam relację. Proszę o scalenie bo coś nie mam możliwości.
scal - p
Paczuszka z BUC3 juz czeka w "narkomacie". Ja od rana na 3 klonikach rc. Jak myślicie zarzucać dzisiaj, czy poczekać do jutra i testować na czysto bez benzo. Chociaż z moich informacji dotyczących mieszania benzo i opio powinno być git. Spróbuję pod językowo i pr. Naprawdę całą "sztukę" podzielić na cztery i walić lod razu 250mg? To nie za wiele? Proszę o wskazówki odnośnie moich wątpliwości. Proszę o scalenie, ponownie nie mam takiej możliwości.
Edit (wątek do wyjebania/trzeba poczekać): https://forum.dopalamy.com/topic/14700- ... ent=287572
Nie kasować proszę wątku, prawdopodobie dzisiaj ponowne testy, także zdam relację.
Useless me and useless you...
22 września 2017backstage pisze: Ogółem niezłe to jest nawet sniffem
(NIE TESTUJCIE BUCÓW NA TEN MOMENT / EW. DAĆ PRÓBKI znajomym labom, czy jakiś SINom, żebyśmy wiedzieli z czym mamy do czynienia)
LINK z działu sprzedawcy nt. wyglądu, który miał przypominać krystaliczny puder
post2709862.html#p2709871
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.