Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Prosiłbym o szybką odpowiedź, z góry dzięki.
scalono - polymerase
W najbliższym czasie ponowne testy BUC3. Jakieś wskazówki odnośnie klonazolamu? W dzień testów odstawić? Poprzednia próba była pod wpływem klona, może to był powód niedziałania opio. Po testach zdam relację. Proszę o scalenie bo coś nie mam możliwości.
scal - p
Paczuszka z BUC3 juz czeka w "narkomacie". Ja od rana na 3 klonikach rc. Jak myślicie zarzucać dzisiaj, czy poczekać do jutra i testować na czysto bez benzo. Chociaż z moich informacji dotyczących mieszania benzo i opio powinno być git. Spróbuję pod językowo i pr. Naprawdę całą "sztukę" podzielić na cztery i walić lod razu 250mg? To nie za wiele? Proszę o wskazówki odnośnie moich wątpliwości. Proszę o scalenie, ponownie nie mam takiej możliwości.
Edit (wątek do wyjebania/trzeba poczekać): https://forum.dopalamy.com/topic/14700- ... ent=287572
Nie kasować proszę wątku, prawdopodobie dzisiaj ponowne testy, także zdam relację.
Useless me and useless you...
22 września 2017backstage pisze: Ogółem niezłe to jest nawet sniffem
(NIE TESTUJCIE BUCÓW NA TEN MOMENT / EW. DAĆ PRÓBKI znajomym labom, czy jakiś SINom, żebyśmy wiedzieli z czym mamy do czynienia)
LINK z działu sprzedawcy nt. wyglądu, który miał przypominać krystaliczny puder
post2709862.html#p2709871
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.