Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Prosiłbym o szybką odpowiedź, z góry dzięki.
scalono - polymerase
W najbliższym czasie ponowne testy BUC3. Jakieś wskazówki odnośnie klonazolamu? W dzień testów odstawić? Poprzednia próba była pod wpływem klona, może to był powód niedziałania opio. Po testach zdam relację. Proszę o scalenie bo coś nie mam możliwości.
scal - p
Paczuszka z BUC3 juz czeka w "narkomacie". Ja od rana na 3 klonikach rc. Jak myślicie zarzucać dzisiaj, czy poczekać do jutra i testować na czysto bez benzo. Chociaż z moich informacji dotyczących mieszania benzo i opio powinno być git. Spróbuję pod językowo i pr. Naprawdę całą "sztukę" podzielić na cztery i walić lod razu 250mg? To nie za wiele? Proszę o wskazówki odnośnie moich wątpliwości. Proszę o scalenie, ponownie nie mam takiej możliwości.
Edit (wątek do wyjebania/trzeba poczekać): https://forum.dopalamy.com/topic/14700- ... ent=287572
Nie kasować proszę wątku, prawdopodobie dzisiaj ponowne testy, także zdam relację.
Useless me and useless you...
22 września 2017backstage pisze: Ogółem niezłe to jest nawet sniffem
(NIE TESTUJCIE BUCÓW NA TEN MOMENT / EW. DAĆ PRÓBKI znajomym labom, czy jakiś SINom, żebyśmy wiedzieli z czym mamy do czynienia)
LINK z działu sprzedawcy nt. wyglądu, który miał przypominać krystaliczny puder
post2709862.html#p2709871
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.