Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Prosiłbym o szybką odpowiedź, z góry dzięki.
scalono - polymerase
W najbliższym czasie ponowne testy BUC3. Jakieś wskazówki odnośnie klonazolamu? W dzień testów odstawić? Poprzednia próba była pod wpływem klona, może to był powód niedziałania opio. Po testach zdam relację. Proszę o scalenie bo coś nie mam możliwości.
scal - p
Paczuszka z BUC3 juz czeka w "narkomacie". Ja od rana na 3 klonikach rc. Jak myślicie zarzucać dzisiaj, czy poczekać do jutra i testować na czysto bez benzo. Chociaż z moich informacji dotyczących mieszania benzo i opio powinno być git. Spróbuję pod językowo i pr. Naprawdę całą "sztukę" podzielić na cztery i walić lod razu 250mg? To nie za wiele? Proszę o wskazówki odnośnie moich wątpliwości. Proszę o scalenie, ponownie nie mam takiej możliwości.
Edit (wątek do wyjebania/trzeba poczekać): https://forum.dopalamy.com/topic/14700- ... ent=287572
Nie kasować proszę wątku, prawdopodobie dzisiaj ponowne testy, także zdam relację.
Useless me and useless you...
22 września 2017backstage pisze: Ogółem niezłe to jest nawet sniffem
(NIE TESTUJCIE BUCÓW NA TEN MOMENT / EW. DAĆ PRÓBKI znajomym labom, czy jakiś SINom, żebyśmy wiedzieli z czym mamy do czynienia)
LINK z działu sprzedawcy nt. wyglądu, który miał przypominać krystaliczny puder
post2709862.html#p2709871
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.