14 września 2017Drevolt pisze: 20mg DXM ci nie zbije tolerki
o zbijaniu tolerki DXM mozna mowic gdy np. bierzesz 2 tygodnie okolo 100mg dziennie
Wogle pochodne fentanylu są fajne, muszę w końcu zamówić butyr-fentanyl, bo tenskniem
No więc przez ten rok bralem rzadziej lub częściej DXM. Może to dzięki temu?
14 września 2017greenwave pisze: Wiesz ile ja mam rzeczy do wstydu.
Po dyso kiedyś na golasa po domu paradowałem...
14 września 2017greenwave pisze: Dziękuję. Tutaj w opio knajpie ludziejac\yć bardziej mil. Tak samo jak na dyso.
14 września 2017ChrisMoltisanti pisze: A pisałem kiedyś o tym braniu dexa codziennie by zbić tolerke to mi ktoś pisał że coś mi się pojebało. Bierz te 20 mg, coś tam może da, nawet jak nie zbije tolerki to nawet minimalne dawki dexa (i nie tylko, ale on najpopularniejszy) spowolni wzrost tolerki na opiaty.
14 września 2017ChrisMoltisanti pisze: Pieprz to pieprzenie raczej, niby coś powininien dawać z tego co tam o chemii pamiętam ale jest to dosłownie niemal nie do wyczucia a w dłuższej perspektywie tylko bardziej szkodzisz wnętrznościom a i przełyk dostaje jakby mu sufolgówna mało było do porycia.
14 września 2017Fenharel pisze: Witajcie towarzysze!
14 września 2017Fenharel pisze: Czy to normalne po opioidach, by nie mieć mocniejszej fazy, a po prostu czuć się normalnym?
14 września 2017ChrisMoltisanti pisze: Ja pierdole xDDD Ja nie musze jarać żeby się turlać ze śmiechu, hajp starczy. Moja rada: idziesz do apteki, mówisz "dzień dobry/dobry wieczór", potem mówisz "poproszę antidol" i płacisz tyle ile ci każą. 100% skuteczności, ta metoda wkurwia dilerów heroiny.
Jak bierzesz zeby czuc się normalnie to zaczyna sie TEN etap. Będzie tylko ciekawiej, płyń dalej marynarzu oceanów opioidowych.
14 września 2017seshkaa pisze: Hehe ja tak czasem mam i myślę że to trochę jest tak, że planując odstawienie myślisz trochę jakby o przejściu na życie w "celibacie"
15 września 2017AlienForms pisze: jak waliłem heroinie, to się dziwiłem, czemu na bani, mam takie ciśnienie na lody, czekoladę i ogólnie coś słodkiego.... a nawet i na jedzenie!
15 września 2017seshkaa pisze: Właśnie, żelki. Kwaśne żelki musiał stworzyć jakiś grzejnik, no niemożliwe jest jak to wchodzi na opio
15 września 2017ChrisMoltisanti pisze: Po maku to miałem taki system mało ekonomiczny bo zwracałem zawsze to co zjadłem ale jeść się nadal chciało więc nie polecam ogólnie takiej diety. Wyjątkowo i dziwnie antyhistaminy nie pomagały.
15 września 2017tur3k pisze: Zjedzenie czegoś (bardzo) słodkiego u mnie np znacznie spłyca fazę, więc podejrzewam że wpływ ma. Pytanie tylko "gdzie i dlaczego", może jakiś spec się wypowie :listen:
19 września 2017guccilui pisze: Chytrus nie bierze opio 4 lata chyba a ma moderatora (zielony nick to moderator rozumiem) i sobie siedzi w działach opio, to jest dopiero nietypowe :-D
15 września 2017wet pisze: . to są efekty tolerancji czy czego? jeśli tolerka to jak ją zbić, bo nie chce przekraczać dawek 300mg
15 września 2017guccilui pisze: Jesli kogos interesuje i nie brzydzi temat zaparc/sraczki poopiatowych/ej, moze przeczytac moja historie.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
14 września 2017greenwave pisze: Wiesz ile ja mam rzeczy do wstydu.
Po dyso kiedyś na golasa po domu paradowałem...
14 września 2017greenwave pisze: Dziękuję. Tutaj w opio knajpie ludziejac\yć bardziej mil. Tak samo jak na dyso.
Dobra - ryzyko - fizyko - może w końcu mi się udać trafić w instalację...
Gdzieś widziałem poradnik do iniekcji...
Help :hug:
Nie mogę trafić w kabel a mam naprawdę zacne każdy walący zazdrości mej instalacji. Chciałem raz w życiu spróbować jak jest sobie puknąć, tymczasem cisza... Znacie poradniki na hr'ku.
Robię tak:
1. Bez igły, uzupełniam, eti - 1 ml glikolu - a więc dawka jak najbardziej bezpieczna...
2. Zakładam igłę. Ja mam naprawdę ogromne żyły (dziwne , że trafić nie mogę)
3. Z kolei nie trafię to po odciągnięciu tłoczka nie ma krwi tak coś nie ten.
4. Mimo wszystko próbowałem zapodać sobie 2 mg Etieg'go nie zwracając uwagi na ból - przeokropny (piecze, jest nie do zniesieni- ten glikol tak zamiata (chyba, że jakbym W KOŃCU trafił w kabel to może nie będzie to tak bolesne...Odpuściłem sobie jak na razie , ale czekam na Wasze rady...
Wiem, że biodostępność minimalnie lepsze, ale koniecznie muszę zapodać benzo w kanał....
bhp-dawania-kablach-t24308.html
[ external image ]
Johnny w suterenie
destyluje kodeinę
ja po ulicy błądzę
myślę o rządzących
kolo mętny jakoś
cywil, ale z blachą
mówi, że ma kaszel
chce na prochy kasę
mały, zważ
coś za uszami masz
czy nie dość ci
wszystko zaprzepaścisz
lepiej dawaj dyla
szukaj przyjaciela
facet z bransoletką
mówi ci, "Ty chwaście"
chce dwadzieścia baksów
ty masz tylko siedemnaście
Greta zbiega szparko
twarz pod kominiarką
sprawdzić chyba warto
pluskwy pod zmywarką
ktoś siedzi w telefonie
uważaj, kiedy dzwonisz
rozkaz szybko zgoni
gości nieproszonych
mały, zważ
cokolwiek w planach masz
nie przyjmuj podarków
nie wierz przypadkom
kryj się przed armatką
i unikaj świadków
wyczuwaj po zapachu
czy nie ma tu tajniaków
niepotrzebna pogodynka
żeby znać kierunek wiatru
Idź lub nie do lekarza
siądź nad kałamarzem
nikt ci nie wykaże
co z popytem i podażą
staraj się, naraź się
i do kicia pójdź gnić
chcesz być, zacznij pić
lub do wojska idź
mały, zważ
dadzą ci w twarz
łgarze, tancerze
szemrani duszpasterze
brajlem gadają
pod klubami na bajerze
laska po deptakach
szuka naiwniaka
ufaj nie kanclerzom
a ciśnieniomierzom
Przyjdź na świat bez strat
pal, tańcz, sukces niańcz
uwierz i ubierz się
blizny precz, bliźnich lecz
szczodry bądź, nie błądź
nie daj plamy
dwadzieścia lat szkoły
i wio na pierwszą zmianę
mały, zważ
wszystkiego nie poznasz
to ukartowane
do włazu skacz od razu
nie bądź pacanem
buty miej przygotowane
skandali unikaj
patrz po chodnikach
wszystko tu pourywane
to sprawka chuliganów
- Subterranean Homesick Blues (1964), Bob Dylan
https://www.youtube.com/watch?v=MGxjIBEZvx0
[ external image ]
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Dzialo sie cos ciekawego?
Nie tylko tobie, london5 tez mial problemy.Pewnie jakas usterka techniczna.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
20 września 2017jan potocki pisze: ...
nikt
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.