Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 879 / 191 / 5
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 195 / 6 / 0
Ale jaja
  • 0 / / 0
A gdzie Antek ? :D
  • 2958 / 250 / 0
Meh, jak dobrze że tego gówna już nie tykam (bupra obecnie, w planach test fentasia). Ile hajsu na to poszło i ile problemów przez to przyszło to chuj boli na samą myśl.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 2116 / 631 / 0
Dopiero teraz zwróciłam uwagę na nazwę i grafikę; pikna. :-D
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 138 / 1 / 0
grrah grrrah

today was a good day
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
juz od rana kodzisz?
  • 1794 / 124 / 0
Ja już zgrzany leżę %-D. Pojechałem do roboty prawie godzinę drogi rowerem, żeby się okazało, że nie ma roboty :S. I chuj w drodze powrotnej chociaż dwupak zakupiłem ech.

A co do nazwy to dla niewtajemniczonych - Jak się robi w Ameryce kodę, to się miesza taki syrop z prometazyną i kodą ze sprite'm i wychodzi taki purpurowo-fioletowy kolor :P.

EDIT : Dzięki Klepsydra :heart:
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1683 / 126 / 0
Nie ma to jak grzanie w poniedzialek rano, fajnie wchodzi :*)
  • 2958 / 250 / 0
No Klepsa mnie wyprzedziła, w sumie dzięki bo z kodeinowymi tasiemcami nie chcę mieć już wiele wspólnego ;)
A ten syropek się nazywa Purple Drank, piją to czarnuchy na murzyńskich rap-klipach z gołymi laskami - sprawa mocno przehajpowana (o ironio). Ja niedługo strzała bupry na lepszy dzień sobie zrobię.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Zablokowany
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.