Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
nie, ale to sam musisz sprawdzic czy ci podbije czy nie
mi tam nic nie daje pieprz
  • 987 / 8 / 0
A kiedy Mordeczko zarzuccasz i i ile? Bo już czuję kodę baaaardzo delikatnie - zaczyna się. Wiesz co - swędzonko jak na razie...
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
ja zarzucam codziennie, nawet nie chce mowic ile bo mi wstyd
  • 987 / 8 / 0
Wiesz ile ja mam rzeczy do wstydu.

Po dyso kiedyś na golasa po domu paradowałem...
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
A pisałem kiedyś o tym braniu dexa codziennie by zbić tolerke to mi ktoś pisał że coś mi się pojebało. Bierz te 20 mg, coś tam może da, nawet jak nie zbije tolerki to nawet minimalne dawki dexa (i nie tylko, ale on najpopularniejszy) spowolni wzrost tolerki na opiaty. Pieprz to pieprzenie raczej, niby coś powininien dawać z tego co tam o chemii pamiętam ale jest to dosłownie niemal nie do wyczucia a w dłuższej perspektywie tylko bardziej szkodzisz wnętrznościom a i przełyk dostaje jakby mu sufolgówna mało było do porycia.
The child is grown
The dream is gone
  • 987 / 8 / 0
14 września 2017Drevolt pisze:
20mg DXM ci nie zbije tolerki
o zbijaniu tolerki DXM mozna mowic gdy np. bierzesz 2 tygodnie okolo 100mg dziennie
Mi wystarczy 150 mg 2-3h przed kodeiną. Na zejściu dekstrometorfanu wrzucam po prostu kodę, ew. przed jakieś benzo, npo bo jednak nieraz te 150mg DXM robi tą lekką psychodelię. Ja dla kody muszę mieć czystko i "klarownie".
14 września 2017ChrisMoltisanti pisze:
A pisałem kiedyś o tym braniu dexa codziennie by zbić tolerke to mi ktoś pisał że coś mi się pojebało. Bierz te 20 mg, coś tam może da, nawet jak nie zbije tolerki to nawet minimalne dawki dexa (i nie tylko, ale on najpopularniejszy) spowolni wzrost tolerki na opiaty. Pieprz to pieprzenie raczej, niby coś powininien dawać z tego co tam o chemii pamiętam ale jest to dosłownie niemal nie do wyczucia a w dłuższej perspektywie tylko bardziej szkodzisz wnętrznościom a i przełyk dostaje jakby mu sufolgówna mało było do porycia.
Dziękuję. Tutaj w opio knajpie ludziejac\yć bardziej mil. Tak samo jak na dyso.
Ostatnio zmieniony 14 września 2017 przez greenwave, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 987 / 8 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: greenwave »
Post pod postem - do usunięcia.
  • 2372 / 317 / 0
jeszcze czubata łyżka sody oczyszczonej, swojego czasu po forum latała, jako nowo odkryty wzmacniacz kody. . . . . Zajebałem dla pewności 2 łyżki sody + łyżka pieprzu, i jeśli już coś, to raczej placebo. Pieprz powoduje takie uczucie rozgrzania, głównie w żołądku, co może potem dawać złudny efekt, że to koda grzeje nas w chuj. . .
Macie z Redditowej opio grupy, ichniejszą, oficjalną listę "wzmacniaczy"
https://www.khemcorp.com/opiate-potenti ... mate-list/
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 0 / / 0
Witajcie towarzysze!
Jako, że nie ogranicza mnie mój umysł postanowiłem napisać swą jakże krótką historię z opioidami (jeżeli narusza to regulamin, to bardzo przepraszam, ale chciałem pozostawić ślad swojego istnienia).
Mą przygodę rozpocząłem bardzo głupio, bo od oksykodonu 60mg (20 brane co kilka godzin). Jak się idzie domyślić następnego dnia rzygałem nawet po wodzie. Jednak fazę miałem nieziemską i postanowiłem to powtórzyć z Thiocodinem znalezionym w matczynej szafce. O dziwo po dawce poniżej 150mg fazę miałem bardzo podobną do oksy, choć o wiele słabszą. Innymi słowy z kodą bardzo się polubiłem i zamierzam to powtórzyć. Stąd moje pytanie, jak trudno jest dostać Antka bez dowodu?
Swoją drogą aktualnie jestem na tramadolu (400mg jak byc głupim to za każdym
razem), dlatego moje blokady runęły.
Zastanawia mnie jedno, dlaczego czuję się teraz jak każdy człowiek powinien? W sensie równowagi, pewności siebie i dobrego nastroju, które wydają mi się normalne. Czy to normalne po opioidach, by nie mieć mocniejszej fazy, a po prostu czuć się normalnym?
Przepraszam za trywialne pytania ale mam rozkminy jak nigdy :blush:
  • 1016 / 97 / 0
Ja pierdole xDDD Ja nie musze jarać żeby się turlać ze śmiechu, hajp starczy. Moja rada: idziesz do apteki, mówisz "dzień dobry/dobry wieczór", potem mówisz "poproszę antidol" i płacisz tyle ile ci każą. 100% skuteczności, ta metoda wkurwia dilerów heroiny.
Jak bierzesz zeby czuc się normalnie to zaczyna sie TEN etap. Będzie tylko ciekawiej, płyń dalej marynarzu oceanów opioidowych.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.